Connect with us

Blog

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Võ Văn Kiệt

Published

on

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Võ Văn Kiệt

[rule_3_plain]

Mời các em cùng tham khảo tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Võ Văn Kiệt do HOC247 tổng hợp và biên soạn. Với tài liệu này, các em sẽ có cơ hội luyện tập và thử sức giải đề để chuẩn bị bước vào kì thi học kì 1 sắp tới. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp các em lớp 9 chuẩn bị thật tốt cho kì thi. Chúc các em học tập tốt!

TRƯỜNG THCS

VÕ VĂN KIỆT

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 NĂM HỌC 2021 – 2022

Môn: TIẾNG ANH 9

Thời gian: 45 phút

1. Đề số 1

A. Language focus

Question I: Choose the best answer to complete the sentences:(3ms).

1.She wishes that she….a good student

A. was         B. were                            C. is                 D. are

2.How long…..you studied English?

A. has                       B. have               C. do               D. did

3. My dad ….worked for this company…..20 years

A. has/since                 B. has/for                    C. hasn’t/since             D. have/for

4.You had to …..home to help my mom yesterday

A. stayed                     B. staying                    C. stays                       D. stay

5.I have never…..in that restaurant

A. eats             B. ate                           C. eaten                       D. eat

6.How did she……go to school last year?

A. used to                    B. use to                      C. had to         D. is used to

7.This house………last year

A. is built                    B. was build                C. was built                 D. were built

8.I will go to BMT city…….Thursday

A. in                          B. on                             C. at                D. for

9. She is a strict  ………………………………………..

A. examiner                 B. examine                  C. exam                       D. examination

10. If you want to …………………………your English , we can help you .

A.  take                       B. attend                     C. improve                  D. give

11. This school has  an excellent ……………………………

A. repute                     B. reputation               C. reputed                   D. reputable

12. They haven’t kept in touch with each other ……………………………

A. 2 years ago             B. since 2 years           C. over 2 years            D. for 2  years

B. Writing

Question II : Complete the sentences with tag-questions  (1m)

1.He is a student,……………………?

2.You work in a company,………………………..?

3.We don’t like bananas,…………………………………..?

4.Lan studies in a secondary school,…………………………………?

Question III: Put the verbs in parentheses in correct form. (2ms)

1. The examiner asked me if I ……………..( speak) any foreign languages.

2. If we go on littering, the environment ………(become) seriously polluted.

3. If the rice paddies ……………(pollute), rice plants will die.

4. She usually (walk) ………………… to school

C. Reading

Question IV : Read the passage . Then decide True (T) or False (F) .(2ms)

        Clothes can tell a lot about a person . Some people like very colorful clothes because they want everyone to look at them and they want to be the center of things. Other people like to wear nice clothes, but their clothes  are not colorful or fancy. They do not like people to look at them .

       Clothes today are very different from the clothes of the 1800s. For example, in the 1800s all women wore dresses. The dresses  all had long skirts . But today women do not always wear dresses with long skirts. Sometimes they wear pants. Clothes were made from cotton , wool , silk or linen . But today, there are many kinds of man made cloth .

* True (T) or False (F).

……. 1. Clothes can’t tell anything about a person .

…….. 2. Clothes today are very different from the clothes of the 1800s .

…….. 3 . Clothes aren’t made from cotton , wool , silk , linen or man made .

……… 4 . Today all women always  wear dresses with long skirts.

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 1

A. Language focus

Question I :Choose the best answer to complete the sentences:(3ms).

1.A      2.B      3C       4.D      5.C      6.B      7.C      8.B    9.A  10.C  11.B   12. D

B. Writing

Question II : Complete the sentences with tag-questions  (1m)

1.He is a student,…isn’t he…………………?

2.you work in a company,…don’t you……………………..?

3.We don’t like bananas,………do we…………………………..?

4.Lan studies in a secondary school,……doesn’t she………………………?

Question III  :Put the verbs in parentheses in correct form.(2ms)

1.The examiner asked me if I ……spoke…….( speak) any foreign languages.

2.If we go on littering, the environment …. will become………(become) seriously polluted.

3.If the rice paddies …pollute…………(pollute), rice plants will die.

4.She usually (walk) …walks……………… to school

C. Reading

Question IV : Read the passage . Then decide True (T) or False (F) .(2ms)

1.F       2.T                   3.F                   4.F

2. Đề số 2

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 9- TRƯỜNG THCS VÕ VĂN KIỆT- ĐỀ 02

Part I. Use of english

Circle the best answer. ( 3.5pts)

1. Nowadays Jeans  ………….all over the world.

A. is sold                          B. are sold                         C. sold                       D. sell

2. When I was young. I used to …………… to school by my mother.

A. be taken                       B. being taken                    C. take                      D. taking

3. Maryam and Lan …………..pen pals for over two years.

A. are                                B. were                                 C. have been              D. will

4.We should avoid…………..our environment.

A. to pollute                       B. polluting                          C. polluted              D. pollute

5. The Ao dai consists …………a long silk tunic that is slit on the sides and worn over loose pants

A. of                                   B.off                                   C. on                        D. in

6. Jeans does not wear……………………  easily.

A. in                                    B. of                                   C. out                         D. at

7. Mr. Thanh will be Singapore……………..Monday to Thursday.

A.to                                     B. in                                    C. from                      D. at

8. He had a meeting……..11am  and 1pm

A.to                                      B. in                                   C. from                      D. between

9. I saw your company’s __________ on television today.

A. advertise                          B. advertising                      C. advertiser           D. advertisement

10. We often take part in many __________ activities at school.

A. culture                             B. culturally                        C. cultured            D. cultural

11. Now fashion ……….. want to change the traditional Ao dai.

A. makers                            B. workers                            C. designers           D. dressers

12. In the 18th century Jean cloth was made completely from…………

A. rubber                              B. leather                             C. cotton                 D. nylon

13.People often go to that __________ to pray.

A. hotel                               B. shrine                                C. school               D. market.

14.My village lies near the _______ of the mountain and by the river.

Xem thêm  Tham khảo ngay TOP 5 điện thoại cục gạch pin khủng nhất 2021 tại TGDĐ, 600 nghìn thôi đã có dung lượng đến 5.000mAh

A. leg                                    B. foot                                 C. feet                     D. legs

Part II. Reading

I. Read the text and choose the best answer  (A, B,C or D ) to complete each sentence questions.(1pt)

Malaysia is one of the countries of the ASEAN. It is divided into two regions which are separated by about 640 km of the sea and together comprise an area of 329,758 sq km. Malaysia enjoys tropical climate. The Malaysian unit of currency is the ringgit.

            Kuala Lumpur-The capital city- is the largest city in the country. The population in 2001 was over 22 million. Although Islam is the country’s official religion, there are two other religions such as Buddhism and Hinduism. The national language is Bahasa Malaysia known simply as Malay. However, English, Chinese, and Tamil are also widely spoken. The language of instruction for primary school children is Bahasa Malaysia, Chinese, or Tamil. Bahasa Malaysia is the primary language of instruction in all secondary school, although some students may continue learning in Chinese or Tamil. And English is a compulsory second language.

1/  The ………….. of Malaysia in 2001  was  over 22 million.

A. population                          B. region                     C. language                             D. country

2/ Malaysia is divided into ……….. regions by about 640 km of the sea.

A. two                                     B. three                       C. four                                     D. five

3/The official religion of Malaysia is ……………..

A. Hinduism                           B. Buddhism               C. Tamil                                  D. Islam

4/ …………… is a compulsory second language for secondary school students in Malaysia.

A. Chinese                  B. Tamil                      C. Malay                     D. English

II. Read the text and choose the best answer  (A, B,C or D ) to complete each spaces.(1,5pt)

Ao Dai, the traditional dress of Vietnamese women, has been (1)………… in many poems, novels and songs. It is a long silk tunic that is slit on the sides and worn over loose pants. Vietnamese women usually wear it, especially on (2) …………. occasions such as Tet, Teachers’ Day, Wedding Anniversary. Nowadays, some fashion designers have made it more and more beautiful by changing the traditional Ao Dai. Some of them print (3)………….. of poetry on it, or they add the (4) ……. such as sun, stars, crosses and stripes (5) ………… the Ao Dai. Nowadays, Vietnamese women continue to wear this  (6) …………. and fashionable dress.

1. A. describe              B. write                       C. mentioned              D. painted

2. A. normal                B. special                    C. small                       D. huge

3. A. queue                  B. whole                      C. marks                      D. lines

4. A. symbol               B. patterns                   C. picture                    D. painting

5. A. on                       B. in                            C. with                        D. to

6. A. newer                 B. unique                     C. modern                   D. tradition

Part III. Writing

I. Finish the second sentences so that it means the same as the fisrt. ( 1pt)

1. People speak English all over the world.

English………………………….…………………………………………………………………………

2.There aren’t any parks and amusements in my hometown.

I wish ……………………………………………………………………………………………………….

2/ “How will you use English in the future?”

She asked me…………………………………………………………………………………………

4/  The weather was hot, so he turned on the air-conditioner.

Because…………………………………………………………………………………………

II/ Make complete sentnces from  the prompts. (1pt)

1/ If / he / want / get / good grades / he / must / study / hard /.

…………………………………………………………………………………………………………

1/  we / lucky / catch / last bus / last night.

…………………………………………………………………………………………………………

2/  I / not see / her / since / 2003.

…………………………………………………………………………………………………………

4/ My father / like / watch / sports /  in the evening.

…………………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 2

Part I. Use of english

Circle the best answer. ( 3.5pts)

1.B      2.C      3.C      4.B      5.A      6.C      7.C     

8.D      9.D     10.D    11.C    12.C    13.B    14.B

Part II. Reading

I. Read the text and choose the best answer  (A, B,C or D ) to complete each sentence questions.(1pt)

1. A     2. B     3. D     4.D

II. Read the text and choose the best answer  (A, B,C or D ) to complete each spaces.(1,5pt)

1. C     2. B     3. D     4.A      5. A     6. B

Part III. Writing

I. Finish the second sentences so that it means the same as the fisrt. ( 1pt)

1.  English is spoken all over the world.

2. I wish there were some parks and amusements in  my hometown.

3. She asked me how I would use English in the future.

4. Because the weather was hot, he turned on the air-conditioner.

II/ Make complete sentences from the prompts. (1pt)

1/ If he wants to get good grades he must study hard .

2/ We were lucky to catch the last bus last night.

3/ I have not seen her since 2003.

4/ My father likes watching sports in the evening.

3. Đề số 3

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 9- TRƯỜNG THCS VÕ VĂN KIỆT- ĐỀ 03

Question 1: Supply the correct forms of the verbs in brackets.

1. They (see) to go out three times a day.

2. Passengers (travel) on this bus bought their tickets in books.

3. Writing many letters (make) her happy.

4. Do you hear someone (cry) softly in the next room?

5. I (have) my house (paint) . That’s why there is all this mess.

6. Either my sister or I (be) going to visit our uncle.

7. The Nile (flow) into Mediterranean.

8. If only I (have) money with me, I (lend) you some.

Question 2: Use the correct form of the words in brackets to complete sentences

1. Bell experimented with ways of transmitting ………..over a long distance. (speak)

2. The tiger wanted to see the farmer’s …………. (wise)

3. The scouts do the …………….work (volunteer)

4. Nowadays, scouting is popular ……………. (world)

5. The scouts also help the ………….and street children, (old)

6. We’re very impressed by the ……….of your town’s people. (friend)

7. I must clean this …………..floor. (dirt)

8. It was …………not to write down the address. (fool)

9. Is it possible to ………between a hobby and an interest? (distinct)

10. Thousands of people have been made……….by the war (home)

Question 3: Choose the best answer (a, b, c or d) for each space

There has been a revolution in the world of newspapers. Not many years ..1….., newspapers were being produced using techniques unchanged for ..2.. hundred years.

The journalists gave their stories to a typist, who prepared them for an editor, who passed them on…3… the printer. The printer who was a ..4…. skilled man, set up the type. ……5… was then collected to make the pages. When the pages were complete, the printing machines could be…6…….

Nowadays what …7…..? The journalists type their stories into a computer. The …8 ….. checks their spelling, plans the page, shapes the articles. When the pages are ready, another computer may control the printing.

……..9.. can be no doubt about it., producing a newspaper in an entirely different ..10…….now

Xem thêm  Danh sách các trung tâm đào tạo uy tín nhất

1. A. before

B. after

C. ago

D. yet

2. A. a

B. some

C. an

D. over

3. A. to

B. by

C. through

D. with

4. A. hardly

B. mostly

C. partly

D. very

5. A. They

B. Which

C. This

D. All

6. A. switched

B. started

C. stopped

D. moved

7. A. gives

B. occurs

C. goes

D. happens

8. A. computer

B. editor

C. typist

D. printer

9. A. It

B. There

C. You

D. We

10. A. skill

B. work

C. management

D. business

Question 4:

a) Change these sentences into passive voice

1. They make these artificial flowers of silk.

2. He has spelt this word wrongly

3. How do people learn English?

4. Who looked after the children when you were away?

5. They used to drink beer for breakfast in England years ago.

b) Change the following sentences into reported speech

1. “Listen to me and don’t make a noise,” said the teacher to his students.

2. “I’m tired of eating fish ” said Mary to Helen.

3. “Let me help you make the sandwiches,” Lan offered.

4. “You must do your homework every day,” said Mrs Hoa to us.

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 3

Question 1: Supply the correct forms of the verbs in brackets.

1. are seen                   5. am having – painted

2. travelling                 6. am

3. makes                      7. flows

4. crying                      8. had – would lend

Question 2: Use the correct form of the words in brackets to complete sentences

1. speech                     6.friendliness

2. wisdom                   7. dirty

3. voluntary                 8. foolish

4. worldwide               9. distinguish

5. elderly                     10. homeless

Question 3: Choose the best answer (a, b, c or d) for each space

1. c; 2.d; 3.a; 4.d; 5. c; 6. b; 7. d; 8. a; 9. b; 10. c;

Question 4:

a) Change these sentences into passive voice

1. These artificial flowers are made of silk

2. This word has been spelt wrongly by him.

3. How is English learnt?

4. Whom were the children looked after when you were away by?

5. Beer used to be drunk for breakfast in England years ago.

b) Change the following sentences into reported speech

1. The teacher asked his students to listen to him and not to make a noise.

2. Mary said to Helen that she was tired of eating fish.

3. Lan offered to help me make the sandwiches.

4. Mrs Hoa said we had to do our homework every day.

4. Đề số 4

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 9- TRƯỜNG THCS VÕ VĂN KIỆT- ĐỀ 04

A. PRONUNCIATION:

I. Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest:

1. A trip 

B. river 

C. shrine 

D. city

2. A. reading 

B. learning 

C. speaking 

D. pleasing

3. A style 

B. poetry

C. lively 

D. symbol

II. Choose the word in each line that has different stress pattern .

1. A. notice 

B. comprise 

C. friendly 

D. peaceful

2. A. casual

B. tunic 

C. subject 

D. design

3. A. inspire 

B. mention 

C. pattern 

D. different

B. LANGUAGE FOCUS:

I. Circle the best option ( from A, B, C, or D ) to complete the sentences.

1. What was he doing when you ………………………..?

A. come

B. to come

C. came

D. coming

2. Hanoi is not very ………….from Kuala Lumpur

A. difference

B. different

C. differ

D. differently

3. The ……………… language in Malaysia is Bahasa Malaysia .

A. nation

B. national

C. nationally

D. nationality

4. They ………………………… to Dalat in summer when they were young .

A. use to go

B. used to going

C. are used to going

D. used to go

5. My car ………… yesterday .

A. repairs

B. is repaired

C. repaired

D. was repaired

6. The Ao Dai is the …………… dress of Vietnamese women

A. beautiful

B. traditional

C. casual

D. polite

7. He was born …………………… 15th December .

A. in

B. of

C. at

D. on

8. There is a bamboo ……………….. at the entrances to the village .

A. forest

B. forestation

C. forest ranger

D. forestry

9. It rains heavily , …………………. I can’t go to the movie with you .

A. and

B. but

C. because

D. so

10. If he ………….. free time, he will go swimming .

A. has

B. had

C. will have

D. is having

11. They enjoyed …………………….. football after school .

A. played

B. to play

C. playing

D. play

12. They haven’t seen this film, ……………………… ?

A. do they B. have they

C. don’t they

D. they have

C. READING

I. Use the word given in the box to fill in the blanks to make a meaningful passage

visited – got up – bookshop – dictionary – bus – speaking

Last Sunday, Nam went on excursion to Oxford. He (1)……………early and took a (2)………………,so he arrived there on time. In the morning, he (3)………………….the National gallery, Big Ben and the Hyde park. In the afternoon, he bought a (4)………………… and a small disc with the words “Oxford University”. He met some English students in the (5)……………….. .He was happy to practice (6)………………. English with many foreigners. Although he felt tired, he all had a nice day.

II. Read the passage then answer the following questions:

1. Where did Nam go last Sunday?

………………………………………………………

2. How did he go there?

…………………………………………………………

3. Where did he meet some English students?

…………………………………………………………

4. What did he do with some foreigners?

…………………………………………………………

D. WRITING

Rewrite the following sentences so that the second sentence means exactly the same as the sentences before it .

1. I’m sorry I can’t speak English fluently .

I wish …………………………………………………

2. “ Are you coming to the party tonight ?“

Peter asked me ………………………………………

3. I went to bed early because I was tired .

I was tired ………………………………………………

4. Somebody has cleaned the room .

The room ……………………………………………………

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 4

A.

I.

1C 2B 3A

II.

1B 2D 3A

B.

1C; 2B; 3B; 4D; 5D; 6B; 7A; 8A; 9D; 10A; 11C; 12B;

C.

I.

1 – got up; 2 – bus; 3 – visited; 4 – dictionary; 5 – bookshop; 6 – speaking;

II.

1. Nam went to Oxford last Sunday.

2. He went there by bus.

3. He met some English students in the bookshop.

4. He practiced speaking English with many foreigners.

D.

1. I wish I could speak English fluently .

2. Peter asked me if I was coming to the party tonight .

3. I was tired , so I went to bed early .

4. The room has been cleaned .

5. Đề số 5

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 9- TRƯỜNG THCS VÕ VĂN KIỆT- ĐỀ 05

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest.

1. A. roofs

Xem thêm  Link tải Hình nền Zoom đẹp, cute, Tết, năm mới miễn phí

B. tickets

C. books

D. chickens

2. A. prayed

B. impressed

C. designed

D. arrived

3. A. City

B. century

C. official

D. notice

4. A. gather

B. healthy

C. thirdly

D. thankful

5. A. character

B. chemistry

C. school

D. exchange

Choose the correct answer to complete each following sentence by circling A, B, C or D.

6. Her religion is Islam, so she often goes to the _________to pray.

A. church

B. pagoda

C. temple

D. mosque

7. It’s very kind of you _________so!

A. to say

B. saying

C. say

D. to saying

8. I wish Susan _________harder for her coming examination next week.

A. will work

B. worked

C. has worked

D. would work

9. What were you doing when he _________?

A. comes

B. to come

C. came

D. coming

10. I _________English here since I graduated from university.

A. teach

B. taught

C. have taught

D. am teaching

11. Look! cattle and sheep are _________in the meadow.

A. cutting

B. swimming

C. grazing

D. talking

12. It rains heavily, _________I can’t go to the movies with you.

A. and

B. but

C. because

D. so

13. She said that she _________learning English a lot.

A. like

B. liked

C. liking

D. to like

14. I asked Ann _________she knew how to use a computer.

A. whether

B. unless

C. if

D. A&C

15. The church looks very old. When _________?

A. was it built

B. is it built

C. has it built

D. did it build

16. We have never_________any experience of living in the city.

A. wish

B. done

C. had

D. made

17. They have to take that English course, _________they?

A. haven’t

B. don’t

C. needn’t

D. mustn’t

18. Nam cannot earn money_________he has no job.

A. unless

B. until

C. if

D. without

19. This shirt is different _________the one I saw last Sunday.

A. from

B. at

C. on

D. in

20. I wish that I _________how to mend this suit.

A. know

B. knows

C. knowing

D. knew

Find one mistake in each sentence by circling A, B, C or D.

21. John used to going (A) to school by (B) bus, but (C) now he goes (D) by bike.

22. It has been (A) a long time (B) since (C) I have visited (D) New York.

23. A new (A) school is (B) going to build (C) in my neighborhood (D).

24. He wishes that (A) the has (B) a radio to listen (C) to the news (D).

25. The (A) exercises were such (B) difficult that no one (C) could do them (D).

Read the text and then choose the correct answers by circling A, B, C or D.

Singapore is an island city of about three million people. It’s beautiful (26)_______with lots of parks and open spaces. It’s also a very clean city.

Most of the people (27)_______in high rise flats in different parts of the island. The business district is very modern with lots of high new office buildings. Singapore also has some nice older sections. In China town, there (28)_______rows of old shop house. The Government buildings in Singapore are very (29)_______and date from the colonial days. Singapore is famous (30)_______ its shops and restaurants. There are many good shopping centers. Most of the goods are duty free. Singapore’s restaurants sell Chinese, Indian, Malay and European food, and the prices are quite reasonable.

26. A. district

B. town

C. city

D. village

27. A. live

B. lives

C. are living

D. lived

28. A. is

B. will be

C. were

D. are

29. A. beauty

B. beautiful

C. beautify

D. beautifully

30. A. in

B. on

C. at

D. for

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 5

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest.

1 – D; 2 – B; 3 – C; 4 – A; 5 – D

Choose the correct answer to complete each following sentence by circling A, B, C or D.

6 – D; 7 – A; 8 – B; 9 – C; 10 – C; 11 – C; 12 – D;

13 – B; 14 – D; 15 – A; 16 – C; 17 – B; 18 – C; 19 – A; 20 – D

Find one mistake in each sentence by circling A, B, C or D.

21 – A; 22 – D; 23 – C; 24 – B; 25 – B

Read the text and then choose the correct answers by circling A, B, C or D.

26 – C; 27 – A; 28 – D; 29 – B; 30 – D

Trên đây là toàn bộ nội dung tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Võ Văn Kiệt. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Lê Văn Hưu
Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Lê Lợi

Chúc các em học tập tốt !

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Lê Văn Hưu

660

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Lê Lợi

1767

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Ngô Mây

2041

Đề cương ôn tập HK1 môn GDCD 9 năm 2021-2022

665

Đề cương ôn tập HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022

401

Đề cương ôn tập HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022

668

[rule_2_plain]

#Bộ #đề #thi #HK1 #môn #Tiếng #Anh #năm #có #đáp #án #Trường #THCS #Võ #Văn #Kiệt

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Võ Văn Kiệt❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Võ Văn Kiệt” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Võ Văn Kiệt [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Võ Văn Kiệt” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-08-09 11:37:50. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Blog

Cách mua vé xem phim trên ví điện tử MoMo đơn giản, nhanh chóng

Published

on

Cách mua vé xem phim trên Ví điện tử MoMo dễ dàng, nhanh chóng

[rule_3_plain]

Ví MoMo là phần mềm ví điện tử số 1 Việt Nam hiện nay. Với tác dụng chuyển tiền siêu tốc không mất phí, đảm bảo an toàn, bảo mật theo tiêu chuẩn quốc tế. Trong bài viết này, Thế giới di động sẽ hướng dẫn bạn cách mua vé xem phim trên điện thoại bằng ví MoMo một cách dễ dàng và nhanh chóng.
Bước 1: Đăng nhập vào ví MoMo ví
Để tải Ví điện tử MoMo cho điện thoại di động, bấm: TẠI ĐÂY.
Sau khi tạo tài khoản ví MoMo, bạn cần đăng nhập để mua vé. Bạn có thể đăng nhập bằng mật khẩu, Touch ID hoặc Face ID tùy thuộc vào cài đặt và thiết bị bạn đang sử dụng.

Bước 2: Chọn rạp hát
Trong Danh sách dịch vụ, chọn Giải trí.

Tại Cổng giải trí, chọn Mua vé xem phim.

Chọn rạp bạn muốn xem.

Chọn rạp chiếu phim yêu thích của bạn> Chọn cụm rạp gần bạn nhất.

Bước 3: Chọn bộ phim yêu thích của bạn
Chọn một bộ phim và một khung thời gian mà bạn có thể đến xem.

Bước 4: Chọn chỗ ngồi
Chọn chỗ ngồi phù hợp với tầm mắt hoặc sở thích của bạn để thưởng thức bộ phim hay nhất và bấm Mua vé.

Bước 5: Kiểm tra thông tin
Bạn cần kiểm tra lại thông tin đặt vé đã chính xác chưa và bấm Tiếp tục nếu không chỉnh sửa gì thêm.

Xem thêm  Đập trứng gà ra bát thấy có vệt đỏ như máu, nên ăn hay bỏ đi?

Bước 6: Thanh toán
Nhấp vào Acknowledge Pay để hoàn tất giao dịch.

xem thêm

Các thủ thuật Câu hỏi thường gặp về TagsAndroid – Hướng dẫn sử dụng Mẹo

[rule_2_plain]

# Làm thế nào để # mua # gậy # đồng hồ # thẻ # trên # sàn # ví điện tử #MoMo # đơn giản # nhanh # nhanh

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “Cách mua vé xem phim trên ví điện tử MoMo đơn giản, nhanh chóng❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “Cách mua vé xem phim trên ví điện tử MoMo đơn giản, nhanh chóng” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “Cách mua vé xem phim trên ví điện tử MoMo đơn giản, nhanh chóng [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “Cách mua vé xem phim trên ví điện tử MoMo đơn giản, nhanh chóng” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-09-26 00:43:51. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Blog

SĐT Taxi Vinasun – Mobitool

Published

on

Bên cạnh những hãng taxi phổ biến được nhiều người lựa chọn hiện nay, việc tìm hiểu số điện thoại của Taxi Vinasun sẽ giúp bạn dễ dàng gọi và đặt taxi khi đang ở các tỉnh miền Trung và miền Nam một cách thuận tiện nhất với nhiều dịch vụ tiện ích nhất. người thường xuyên phải đi làm ăn xa.

Trước đây chúng ta đã tìm hiểu về các hãng Taxi vô cùng nổi tiếng tại Miền Bắc như số điện thoại Taxi Mai Linh luôn là một trong những tên tuổi lớn thì tìm hiểu về số điện thoại Taxi Vinasun cũng là một hãng Taxi mà bạn nên lựa chọn. chọn di chuyển cũng như gọi Taxi.

Số điện thoại Taxi Vinasun, hotline đặt xe Vinasun

* Số hotline, số điện thoại Taxi Vinasun

Chúng tôi sẽ có danh sách các số Hotline, số điện thoại Vinasun tại tất cả các tỉnh thành miền Trung và miền Nam như sau:

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP.HCM: (028) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Đồng Nai: (0251) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Khánh Hòa: (0258) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Đắk Lắk: (0262) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Vĩnh Long: (0270) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun TP Bình Dương: (0274) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun TP Bình Phước: (0271) 38 27 27 27.

Xem thêm  Danh sách các trung tâm đào tạo uy tín nhất

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Đồng Tháp: (0277) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Cà Mau: (0290) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Bạc Liêu: (0291) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Cần Thơ: (0292) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP An Giang: (0296) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Kiên Giang: (0297) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Vũng Tàu: (0254) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Tây Ninh: (0276) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Thừa Thiên Huế: (0234) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Quảng Nam: (0235) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Đà Nẵng: (0236) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun TP Bình Thuận: (0252) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Phú Yên: (0257) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Sóc Trăng: (0299) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun tại TP Quảng Ngãi: (0255) 38 27 27 27.

+ Số điện thoại Taxi Vinasun TP Hậu Giang: (0293) 38 27 27 27.

* Giá cước taxi Vinasun

Bên cạnh việc tìm hiểu về số điện thoại Taxi Vinasun, đường dây nóng đặt xe Taxi, người dùng cũng không thể bỏ qua việc nắm bắt thông tin về giá cước Taxi Vinasun để có thể so sánh với các hãng Taxi khác, và chúng ta sẽ có những mức giá khác nhau. giá vé như sau:

Xem thêm  Phụ cấp của Trưởng thôn, Tổ trưởng tổ dân phố theo Thông tư 13

Taxi Vinasun số 2

Ghi chú: Giá cước Taxi Vinasun này có thể thay đổi theo thời gian, thời tiết cũng như các địa điểm đón / trả khách khác.

* Cách gọi Taxi Vinasun bằng ứng dụng

Bên cạnh việc tìm hiểu số điện thoại Taxi Vinasun để gọi Taxi, những ai đang sử dụng thiết bị Smartphone có thể lựa chọn tải và cài đặt ứng dụng Taxi Vinasun để có thể gọi Taxi một cách nhanh chóng, an toàn nhất. Còn đây:

– Đối với thiết bị Android: Tải xuống Vinasun Taxi dành cho Android.

– Đối với thiết bị iPhone: Tải xuống Vinasun Taxi dành cho iPhone.

Như vậy, chúng ta vừa cùng nhau đi tìm hiểu thông tin về hãng Taxi Vinasun một trong những hãng Taxi lớn nhất nhì Việt Nam hiện nay nhằm đáp ứng nhu cầu đi lại của nhiều người khi cần với giá rẻ và ưu đãi. thuận lợi nhất.

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “SĐT Taxi Vinasun – DaiLyWiki❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “SĐT Taxi Vinasun – DaiLyWiki” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “SĐT Taxi Vinasun – DaiLyWiki [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “SĐT Taxi Vinasun – DaiLyWiki” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-09-26 00:42:45. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Blog

https://mobitool.net/aptx-la-gi-khac-biet-giua-cac-loai-aptx-aptx-co-quan-trong-khong.html

Published

on

https://mobitool.net/aptx-la-gi-khac-biet-giua-cac-loai-aptx-aptx-co-quan-trong-khong.html

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “https://mobitool.net/aptx-la-gi-khac-biet-giua-cac-loai-aptx-aptx-co-quan-trong-khong.html❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “https://mobitool.net/aptx-la-gi-khac-biet-giua-cac-loai-aptx-aptx-co-quan-trong-khong.html” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “https://mobitool.net/aptx-la-gi-khac-biet-giua-cac-loai-aptx-aptx-co-quan-trong-khong.html [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “https://mobitool.net/aptx-la-gi-khac-biet-giua-cac-loai-aptx-aptx-co-quan-trong-khong.html” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-09-26 00:41:34. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Xem thêm  Link tải Hình nền Zoom đẹp, cute, Tết, năm mới miễn phí
Continue Reading

Trending