Connect with us

Blog

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trịnh Hoài Đức

Published

on

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trịnh Hoài Đức

[rule_3_plain]

Kì thi học kì 1 là một kì thi quan trọng đối với các em học sinh, vì vậy HOC247 đã biên soạn và gửi đến các em tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trịnh Hoài Đức dưới đây. Tài liệu bao gồm các đề thi khác nhau có đáp án, sẽ giúp các em ôn tập kiến thức hiệu quả. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp các em chuẩn bị thật tốt cho kì thi học kì 1 sắp tới. Chúc các em học tập tốt!

TRƯỜNG THCS

TRỊNH HOÀI ĐỨC

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 NĂM HỌC 2021 – 2022

Môn: TIẾNG ANH 8

Thời gian: 45 phút

1. Đề số 1

Rewrite each sentence beginning as shown, so that the meaning remains the same.

Câu 1. I often went swimming when I was a child.

I used …………………………………………………………………………………………………………

Câu 2. “You should study harder this semester”, The teacher said.

The teacher said …………………………………………………………………………………..

Câu 3. “Please clean all the windows” Nam said to Nga.

Nam told ……………………………………………………..……………..………

Rearrange these words to make meaningful sentences.

Câu 4. the movie / going / How about / tonight ?/ to

…………………………………………………………………………………………………………

Câu 5. I / seen/ haven’t / for / a long time / her

…………………………………………………………………………………………………………

Choose the correct word to complete the passage from 6 to 10:

I am lucky enough (6)_______ a lot of friends. Of all my friends, Bao, Khai and Song are the ones I spend most of my time with. Each of us, however, has a different character.

Bao is the most sociable. He is also extremely (7)_______ and generous. He spends his free time (8)_______ volunteer work at a local (9)_______ , and he is a hard – working student who always gets good grade.

Unlike Bao, Khai and Song (10)_______ quite reserved in public. Both boys enjoy school, but they prefer outside the classroom. Song is our school’s star soccer player, and Khai likes the peace and quiet of the local library.

Câu 6. A. having        B. to having    C. have            D. to have

Câu 7. A. kind            B. kindness     C. kindily        D. kindly

Câu 8. A. to do           B. to doing      C. doing          D. do

Câu 9. A. orphanage B. orphan        C. hospital       D. library

Câu 10. A. is             B. am               C. are               D. was

Choose the best answer:

Câu 11. Old man: Can you please do me a favor? Ba: ……………

A. Yes, you can

B. Yes. Please help me

C. Sure. How can I help you?

D. No, you can’t

Câu 12. Don’t come in. Pleased wait ____________ for your turn.

A. upstairs

B. outside

C. inside

D. downstairs

Câu 13. They …………….. in that house for 3 years.

A. are living

B. have lived

C. live

D. lived

Câu 14. We must be there………………..7.30 and 10.30.

A. at

B. between

C. before

D. after

Câu 15. Choose the underlined word or phrase in each sentence that needs correcting.

The armchair is in the living-room among the television and the sofa.

A. among B. armchair C. and D. is

Câu 16. Choose the word that has a different stress pattern from the others.

A. sociable

B. generous

C. volunteer

D. plentiful

Câu 17. His father is very proud ________ him.

A. with

B. about

C. on

D. of

Câu 18. The children can look after …………………………. for a few days.

A. themselves

B. them

C. they

D. themself

Câu 19. The water wasn’t ____________ in.

A. enough clear for swimming

B. enough clear to swim

C. clear enough to swim

D. clear enough for swimming

Câu 20. Choose the word that has the underlined part pronounces differently

A. looked

B. missed

C. watched

D. phoned

Câu 21. My hometown is getting more modern and …………………

A. noisiest

B. noisier

C. more noisy

D. more noisier

Câu 22. My grandfather used ____________ us to the zoo when he was alive.

A. took

B. take

C. taking

D. to take

Read the following passage then answer the questions from 23 to 27:

The Youth and Young Pioneers Organization was founded in Vietnam on March 26th, 1931. It builds character, and encourages good citizenship and personal fitness.

The Y & Y has many plans to help the community. It encourages all members to take part in different programs.

The recycling program can help people save natural resources. The “Rosy Smile” program helps raising fund for the poor children. The “Green Sunday” program makes the city more beautiful with clean streets, plenty of trees and flowers. It gives more green color to the city and it is done on Sunday so it has the name “Green Sunday”.

There are some more helpful programs such as “helping the elderly and street children”, “supporting cultural-sport”, “young scientists”, etc……

Câu 23. What does the recycling help?

………………………………………………………………………………………………………………

Câu 24. What does it build?

…………………………………………………………………………………………………………….

Câu 25. Why is it named “Green Sunday”?

……………………………………………………………………………………………………………..

Câu 26. What does it encourage?

……………………………………………………………………………………………………………

Câu 27. When was the Y & Y founded?

………………………………………………………………………………………………………….

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 1

Rewrite each sentence beginning as shown, so that the meaning remains the same.

Câu 1. I used to go swimming when I was I child.

Câu 2. The teacher said that I should study harder that semester.

Câu 3. Nam told Nga to clean the windows.

Rearrange these words to make meaningful sentences.

Câu 4. How about going to the movie tonight?

Câu 5. I haven’t seen her for a long time.

Choose the correct word to complete the passage from 6 to 10:

06. D; 07. A; 08. C; 09. A; 10. C;

Choose the best answer:

11. C; 12. B; 13. B; 14. B; 15. A;

16. C; 17. D; 18. A; 19. C; 20. D; 21. B; 22. D;

Read the following passage then answer the questions from 23 to 27:

Câu 23. The recycling program can help people save natural resources.

Câu 24. The Y & Y was founded in Vietnam on March 26th, 1931.

Câu 25. It builds character, and encourages good citizenship and personal fitness.

Câu 26. Because It gives more green color to the city and it is done on Sunday

Câu 27. It encourages all members to take part in different programs.

2. Đề số 2

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 8- TRƯỜNG THCS TRỊNH HOÀI ĐỨC- ĐỀ 02

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest.

1. A. bought

B. cough

C. sight

D. daughter

2. A. happy

B. character

C. fat

D. classmate

3. A. smile

B. thick

C. fit

D. visit

4. A. hot

B. hat

C. hour

D. hall

Choose the word (A, B, C or D) that best completes the sentence. 

1. A: Can you help me carry my bags, please? B: -_________.

A. Certainly

B. Yes, I can

C. Yes, please

D. No, thanks

2. Would you like ___________ a game of chess?

A. playing

B. plays

C. play

D. to play

3. We have learned English ___________ 2002.

A. since

B. from

C. in

D. for

4. When were you born? – I was born ___________ 23rd March, 1998.

A. between

B. in

C. on

D. at

5. My grandfather is not ______ enough to walk as fast as he used to.

A. strong

B. strength

Xem thêm  Top 5 website mua bán hàng cũ tốt nhất Việt Nam

C. stronger

D. strengthen

6. When my father was young, he used to _______ tennis in the afternoons.

A. to play

B. playing

C. play

D. plays

7. Mary hates ________, but she loves cooking.

A. to wash up

B. wash up

C. washing up

D. washed up

8. I am sure he will enjoys ____________ on his trip.

A. herself

B. ourselves

C. itself

D. himself

Read and choose the best option to fill in the gaps. 

Can you imagine what life would be (1)______ if there were no telephone? You could not call your friends(2) ________the phone and talk to them. When a (3)______ broke out in (4)_________house you could not call the fire department. If somebody were sick, he could not call a (5)______. Therefore, we should (6)______ our deep thanks (7)________Alexander Graham Bell, a (8)______, who invented the telephone in 1876.

1. A. like

B. of

C. for

D. as

2. A. on

B.in

C. at

D. to

3. A. light

B. fire

C. sunlight

D. match

4. A. his

B. your

C. her

D. them

5. A. dentist

B. farmer

C. doctor

D. engineer

6. A. given

B. gave

C. giving

D. give

7. A. to

B. into

C. on

D. at

8. A. Dutch

B. Mexican

C. Scotsman

D. Vietnamese

Read the following passage and answer the questions. 

Alexander Graham Bell was born in 1847 in Edinburgh, Scotland. He moved to Canada and then to the USA in the 1870s. In America, he worked with deaf-mutes at Boston University. Soon, Bell started experimenting with ways of transmitting speech over a long distance. This led to the invention of the telephone. Thomas Watson was Bell’s assistant. Bell and Watson introduced the telephone in 1876. Bell demonstrated his invention at a lot of exhibitions. He died in 1922.

1. When and where was Alexander Graham Bell born?

_______________________________________

2. What did he do when he was at Boston University?

________________________________________

3. Who was Thomas Watson?

________________________________________

4. What did Bell and Watson do in 1876?

________________________________________

Rewrite these sentences as directed. 

1. He is strong. He can carry that suitcase. (use enough)

________________________________________

2. The doctor said: “You should take a few days off.”

The doctor advised ________________________________________

3. She started learning to swim five years ago.

She has ________________________________________

4. Lan said “Please give Tim this dictionary.”

Lan told ________________________________________

Use the given words to make sentences.

1. She / like / learn English/./

________________________________________

2. She / learn / this language /since 2008/./

________________________________________

3. She / always / want / improve her English/./

________________________________________

4. She / buy / an English -Vietnamese dictionary/ last week /./

________________________________________

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 2

Choose the word whose underlined part pronounced is differently from that of the others.

1

2

3

4

B

D

A

C

Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below.

1

2

3

4

5

6

7

8

A

D

A

C

A

C

C

D

Choose the word (A, B, C, or D) that best fits each of the blank spaces. 

1

2

3

4

5

6

7

8

A

A

B

B

C

D

A

C

Read the text and answer the questions. 

1. Alexander Graham Bell was born in 1847 in Edinburgh, Scotland There are 26 classrooms.

2. He worked with deaf-mutes at Boston University.

3. Thomas Watson was Bell’s assistant.

4. Bell and Watson introduced the telephone in 1876.

Rewrite these sentences as directed.

1. He is strong enough to carry that suitcase.

2. The doctor advised me to take a few day off.

3. She has learnt to swim for 5 years.

4. Lan told me to give Tim that dictionary.

Use the given words to make sentences. 

1. She likes learning English.

2. She has learnt this language since 2008.

3. She always wants to improve her English.

4. She bought an English -Vietnamese dictionary last week.

3. Đề số 3

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 8- TRƯỜNG THCS TRỊNH HOÀI ĐỨC- ĐỀ 03

I. Write A, B, C or D which best completes the sentences: (2 pts)

1.He usually catches the bus at 5 o’clock early __________ the morning.

A. on

B. in

C. to

D. at

2. Ba wishes he ______________ fly.

A. can

B. could

C. might

D. should

3. We went ________________ in the river and had a picnic on the river bank.

A. boating

B. skating

C. shopping

D. camping

4. There is a banyan at the ____________ to the village. 4

A. field

B. entrance

C. gate

D. forest

5. They will visit the _______________ of a Vietnamese hero. 5

A. house

B. shrine

C. mosque

D. place

6. If you want to get good grade, you must ______________ hard 6

A. work

B. to work

C. working

D. worked

7. What ____________ of learning English do you find most difficult? 7.

A. side

B. detail

C. position

D. aspect

8. If we go there, we can live in a dormitory____________ campus.

A. and

B. or

C. of

D. with

II. Supply the correct form of the words in parentheses (1.5 pt)

1. The journey to the village is very__________________ (interest)

2. This stamp ____________ belongs to my cousin (collect)

3. Paola answered the questions __________________ (exact)

4. That university has very good _____________ (repute)

5. Look at the ___________ to choose the suitable language school (advertise)

6. If you want to study in this school, you must pass the examination ___________ (write)

III. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses: (1 pt)

1.Last year, I had a chance (travel)________________ abroad.

2. He (not, see) _____________ his classmate for years.

3.If he (go)______________ to the countryside, he can enjoy the fresh air.

4. I am look forward to (hear)_________________ from you.

IV. Read the passage and decide whether the statements that follow are True or False (1pt)

Mr. and Mrs. Wilson and their children were going to begin their vacation one day, and they had to be at the airport at 11:40 am. Mr. Wilson said that it would take them half an hour to get to the airport in the taxi so they all had to be ready at 11 o’clock.

At 10 to 11 they were still all running around doing things, except Mrs. Wilson, who was sitting quietly on a chair in the garden enjoying the sun.

Her husband and the children were very surprised that she was not in a hurry until the taxi arrived and Mrs. Wilson said to them, “ Well, I knew that this was going to happen, so before I went to bed last night, I moved all our clocks and watches ahead twenty minutes. So now we can go to the airport quietly without worry about being late”

1.The Wilson were going to begin their vacation in one day.

2. It would be better for them to leave the house before 11 o’clock.

3. all the members in the Wilsons were in a hurry when it was about 11 am.

4. They were late because Mrs. Wilson moved all clocks and watches ahead about 20 minutes

V. Choose the word or phrase that best fits the blank space (1.5 pts)

do; having; information; of; much; important; how;

Learning a foreign language is, in more ways, like reading (1)___________ to fly. There are some differences. But there is a very (2)_________________ similarity. It is this: learning how to do these things needs a lot (3)__________________ practice. It never enough to read a book how to fly a plane. A book can give you a lot of (4)_______________ about how to fly, but if you only read that book, the try to fly without any practice, you will kill yourself. The same is true of learning a foreign language. For example, can you speak English without (5)__________ lots of practice? “Practice makes perfect” is what every learner of a foreign language should (6)____________.

Xem thêm  Bộ 4 đề thi giữa HK1 môn Công nghệ 10 năm 2021-2022 - Trường THPT Nguyễn Công Trứ có đáp án

VI. Rewrite the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence: (2 pts)

1. Because the weather was cold, we had to cancel our picnic.

___________________________________

2. Mary can’t sing well and she is not happy about that.

___________________________________

3. My father said “I have to leave now, Lan”

___________________________________

4. When did you stared joining this English speaking club?

___________________________________

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 3

I. USE OF ENGLISH: Write A, B, C or D which best completes the sentences: (2 pts)

1. B; 2. B; 3. A; 4. B; 5. B; 6. A; 7. D; 8. B;

II. Supply the correct form of the words in parentheses (1.5 pt)

1. interesting; 2. collection; 3. exactly;

4. reputation; 5. advertisement; 6. written;

III. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses: (1 pt)

1. to travel; 2. has not seen; 3. goes; 4. hearing;

IV. Read the passage and decide whether the statements that follow are True or False (1pt)

1. F; 2. T; 3. F; 4. F;

V. Choose the word or phrase that best fits the blank space (1.5 pts)

1. hear; 2. important; 3. of; 4. information; 5. hearing; 6. do;

VI. Rewrite the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence: (2 pts)

1.The weather was cold, so we had to cancel our picnic.

2. Mary wishes she could sing well.

3. My father told Lan that he had to leave then.

4. How long have you joined the English club?

4. Đề số 4

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 8- TRƯỜNG THCS TRỊNH HOÀI ĐỨC- ĐỀ 04

A. Phonetics. (1m)

I. Choose the word whose underlined part pronounced differently from that of the others (1m)

1. A. classmate           B. character                 C. grade                      D. place

2. A. lucky                  B. humid                     C. sun                          D. public

3. A. reserved             B. received                  C. booked                   D. annoyed

4. A. chicken               B. character                 C. chemistry               D. schedules

B. Grammar and vocabulary. (4ms)

I. Choose the best answer.(2ms)

1. When he was a boy, he used …………….. the Beatle’s records.

A. buy                    B. to buy                    C. buying                D. buys

2. Oh, It’s late, I ………………………………… to go home now.

A. should                B. must                     C. can                     D. have

3. Hoang and Minh ………………………………….. going to be architects.

A. is                      B. are                        C. am                      D. will

4. Her dress is different …………………………………. mine.

A. at                     B. on                          C. in                        D. from

5. She isn’t………………………………………… to drive a car.

A. old enough       B. enough old               C. old                      D. enough

6. He asked her …………………………homework..

A. do                   B. did                          C. to do                    D. does

7. I’ve studied English ………………………… 6 years.

A. at                   B. since                       C. for                        D. on

8. Would you like ……………………………. a message?

A. to leave          B. leaving                     C. leave                    D. left

II. Supply the correct verb forms. (1m)

1. Nam (receive) ………………………………. his friend’s letter yesterday.

2. She ( not visit) ……………………………………. her grandmother on Sunday.

3. I used to (go) …………………….. to Sam Son beach with my family in the Summer.

4. My sister likes (watch) ……………………………….. TV when she has free time.

III. Give the correct word forms. (1m).

1. He is a careful driver. He drives very …………………… (CAREFUL)

2. Language ………………… learn words in different way. (LEARN)

3. The ao dai is the …………………..dress of Vietnamese women. (TRADITION)

4. Edison is a famous…………………… . (INVENT)

C. Reading (2.5ms)

Read the passage and answer the following questions:

Peter is my pen pal. He is fourteen years old. He lives in a house in London. He has lived there for six years. He is an excellent student. He usually works hard at school and gets good marks. He loves playing football and learning Vietnamese. He has learnt Vietnamese for two years. He often practices writing letters in Vietnamese. Sometimes he helps me to correct my writing, and I help him to correct his spelling mistakes. Next summer, he is going to visit Ho Chi Minh City with his family. I’m expecting to see him.

1. Where does Peter live?

……………………………………………………………………………………….

2. How long has he learnt Vietnamese?

……………………………………………………………………………………….

3. What does he usually do at school?

……………………………………………………………………………………….

4. Does he often practice Vietnamese by writing?

……………………………………………………………………………………….

5. What is he going to do next summer?

……………………………………………………………………………………….

D. Writing. (2.5ms)

1. Peter is too short to play volleyball. (enough)

Peter is not ………………………………………………………………………………………………….

2. “Don’t stay up too late.” My mother said.

My mother asked me……………………………………………………………….

3. I have learned English for three years.

I started ……………………………………………………………………………..

4. “Open the door, Nam” The teacher asked.

The teacher asked Nam……………………………………………………………..

5. Mr. John is interested in learning English.

Mr. John enjoys…………………………………………………………………….

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 4

A. Phonetics(1m)

Choose the word whose underlined part is pronounced different from the others:(1m)

1. B           2. B            3. C            4. A

B. Grammar and vocabulary. (4ms)

I. Multiple choice (2ms)

1. A          2. B             3. B            4. D

5. A          6. C             7. C            8. A

II. Supply the correct verb forms. (1m)

1. received                   2. doesn’t visit

Xem thêm  Mạch đèn nhà vệ sinh tự động

3. was watching            4. were

III. Give the correct word forms. (1m)

1. traditional                  2. beautiful

3. go                            4. watching

C. Reading comprehensive. (2ms)

1. He lives in London.

2. He has learnt Vietnamese for two years.

3. He usually works hard and gets good marks at school.

4. Yes, he does.

5. He is going to visit Ho Chi Minh City.

D. Writing (3ms)

Rewrite the sentences using the cues.

1. Peter is not tall enough to play volleyball.

2. My mother asked me not to stay up too late.

3. I started learning English three years ago.

4. The teacher asked Nam to open the door.

5. Mr. John enjoys learning English.

5. Đề số 5

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 8- TRƯỜNG THCS TRỊNH HOÀI ĐỨC- ĐỀ 05

Find the word which has different sound in the part underlined.

1. A. minority B. ethnic          C. tradition      D. religion

2. A. country   B. cloud           C. loudly         D. mouse

3. A. missed    B. designed     C. displayed    D. entered

Read the passage carefully and then answer the following questions.

I live in a village by Mekong River. Every day, like most of my friends, I walk to school. It is three kilometers away. After class, I often help my mother to collect water from the river and feed the chickens. At the weekend, the villagers often gather at the community hall where there is a TV. The adults watch TV, but more often they talk about their farm work and exchange news. The children run around, playing games and shouting merrily. Laughter is heard everywhere. My father sometimes takes me to the market town nearby where he sells our home products like vegetables, fruits, eggs… He then buys me an ice cream and lets me take a ride on the electric train in the town square. I love those trips. On starry nights, The children lie on the grass, looking at the sky and daring each other to find the Milky Way. We dream of far away places.

1. How far is it from his house to the school?

……………………………………………………………

2. Where do the villager often gather?

……………………………………………………………

3. Where does his father sell their home products?

……………………………………………………………

4. Does the boy like riding on the electric train in the town square?

…………………………………………………………

5. What do the children do on starry nights?

…………………………………………………………

Choose the word which has a different stress pattern from the others.

1. A. ancestor B. curious        C. heritage       D. tradition

2. A. buffalo    B. recognise    C. convenient D. cultural

Choose the correct answer to complete the sentence. 

1. At school, the teacher and students………….. follow the rules.

A. has to B. have to C. need to D. haven’t to

2. Children need a caring environment to develop………… mentally…………. physically.

A. and – and B. both – and C. the – the D. in – and

3. ………. you study harder, you won’t be able to pass the examination.

A. Unless B. Because C. If D. without

4. The buses were very ………. this morning. We can’t go to the church with you in time.

A. crowd B. crowded C. full D. busy

5. He …………. cross the street when the traffic light is green for pedestrians.

A. should B. shouldn’t C. ought D. oughtn’t

6. You……………… use your mobile phone on the plane.

A. must B. mustn’t C. don’t have to D. have to

7. Many ethnic groups have their own languages, and some even have …….. languages.

A. speaking B. writing C. written D. spoken

8.The nomads move two or three times a year to look for new ……….. for their cattle.

A. land B. houses C. pastures D. products

9.The Kinh have the largest number of people, ………..for about 80% of the population.

A. calculating B. getting C. accounting D. making

10. An activity that we do for pleasure when we are not working.

A. hobby B. leisure C. relax D. interest

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 5

Find the word which has different sound in the part underlined.

1 – A; 2 – A; 3 – A;

Read the passage carefully and then answer the following questions.

1 – It is about 3 kilometers.

2 – They often gather at the community hall.

3 – He sells their home products at the market town nearby.

4 – Yes, he does.

5 – They lie on the grass, looking at the sky and daring each other to find the Milky Way.

Choose the word which has a different stress pattern from the others.

1 – D; 2 – C;

Choose the correct answer to complete the sentence.

1 – B; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – A;

6 – B; 7 – C; 8 – A; 9 – C; 10 – B;

Trên đây là toàn bộ nội dung tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trịnh Hoài Đức. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Đức Cảnh
Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Huỳnh Thúc Kháng

Chúc các em học tập tốt!

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Đức Cảnh

180

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Huỳnh Thúc Kháng

477

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Hồng Thái

254

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Võ Văn Tần

1128

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Phan Đình Phùng

2691

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Lê Lợi

1766

[rule_2_plain]

#Bộ #đề #thi #HK1 #môn #Tiếng #Anh #năm #có #đáp #án #Trường #THCS #Trịnh #Hoài #Đức

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trịnh Hoài Đức❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trịnh Hoài Đức” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trịnh Hoài Đức [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trịnh Hoài Đức” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-08-04 14:17:51. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Blog

https://mobitool.net/cach-them-watermark-vao-video-youtube.html

Published

on

https://mobitool.net/cach-them-watermark-vao-video-youtube.html

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “https://mobitool.net/cach-them-watermark-vao-video-youtube.html❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “https://mobitool.net/cach-them-watermark-vao-video-youtube.html” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “https://mobitool.net/cach-them-watermark-vao-video-youtube.html [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “https://mobitool.net/cach-them-watermark-vao-video-youtube.html” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-09-26 00:13:55. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Xem thêm  Hướng dẫn cách sử dụng TalkTV trên Android
Continue Reading

Blog

https://mobitool.net/top-10-truong-dao-tao-kinh-doanh-mba-tot-nhat-chau-au.html

Published

on

https://mobitool.net/top-10-truong-dao-tao-king-doanh-mba-tot-nhat-chau-au.html

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “https://mobitool.net/top-10-truong-dao-tao-kinh-doanh-mba-tot-nhat-chau-au.html❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “https://mobitool.net/top-10-truong-dao-tao-kinh-doanh-mba-tot-nhat-chau-au.html” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “https://mobitool.net/top-10-truong-dao-tao-kinh-doanh-mba-tot-nhat-chau-au.html [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “https://mobitool.net/top-10-truong-dao-tao-kinh-doanh-mba-tot-nhat-chau-au.html” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-09-26 00:12:35. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Xem thêm  Top 5 Địa chỉ khám và điều trị tự kỷ cho trẻ uy tín nhất TP. Hồ Chí Minh
Continue Reading

Blog

https://mobitool.net/camera-khong-day-gia-re-nao-tot-dang-mua-nhat-hien-nay.html

Published

on

https://mobitool.net/camera-khong-day-gia-re-nao-tot-dang-mua-nhat-hien-nay.html

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “https://mobitool.net/camera-khong-day-gia-re-nao-tot-dang-mua-nhat-hien-nay.html❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “https://mobitool.net/camera-khong-day-gia-re-nao-tot-dang-mua-nhat-hien-nay.html” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “https://mobitool.net/camera-khong-day-gia-re-nao-tot-dang-mua-nhat-hien-nay.html [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “https://mobitool.net/camera-khong-day-gia-re-nao-tot-dang-mua-nhat-hien-nay.html” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-09-26 00:11:30. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Xem thêm  Mạch đèn nhà vệ sinh tự động
Continue Reading

Trending