Connect with us

Blog

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Văn Cừ

Published

on

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Văn Cừ

[rule_3_plain]

Mời các em tham khảo tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Văn Cừ dưới đây. Tài liệu được HOC247 tổng hợp và biên soạn nhằm giới thiệu đến các em các đề thi học kì 1 khác nhau, giúp các em luyện tập và củng cố kiến thức. Hi vọng các em học sinh sẽ đạt kết quả thật cao trong kì thi này.

TRƯỜNG THCS NGUYỄN VĂN CỪ

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 NĂM HỌC 2021 – 2022

Môn TIẾNG ANH 7

Thời gian: 45 phút

1. Đề số 1

Question I: Pronunciation.

1. A. allow      B. follow         C. blow           D. know

2. A. pear        B. wear            C. pearl           D. bear

3. A. surface    B. purchase     C. palace         D. nature

4. A. danger    B. behave        C. basket         D. baseball

5. A. soon        B. room           C. moon          D. foot

Question II: Choose the best answer to complete each sentence.

1. Until recently, man ________ stay under water for long.

A. couldn’t

B. can’t

C. don’t

D. wouldn’t

2. We may know the land very little, but we know very _______ about the oceans.

A. few

B. little

C. least

D. a little

3. I’m very fond _________ detective stories.

A. in

B. of

C. at

D. on

4. I’m not sure where Tom is. He _________ be in the school canteen.

A. must

B. should

C. might

D. can

5. Quoc Tu Giam is _________ most famous address in Ha Noi.

A. one of

B. among

C. one of the

D. the

6. “We don’t have a TV at our place?” – _____________?

A. Why so

B. Why not

C. Why not so

D. Why don’t you

7. Playing chess after dinner sounds _________ to me.

A. boring

B. bored

C. boringly

D. boredom

8. He caused an accident because he was driving too ___________

A. fastly

B. fast

C. very fast

D. much fast

9. People of __________ can take part in the walking activity.

A. every age

B. each age

C. all age

D. all the age

10. Which sentence is correct? – _______________.

A. I’m going to see a dentist tomorrow.

B. I’m going and seeing a dentist tomorrow.

C. I’m seeing a dentist tomorrow.

D. I’m going for seeing a dentist tomorrow.

Question III: Read the following text carefully and do as request below.

Nowadays, football becomes one of the world’s most popular games. Millions of people play and watch it all around the world.

A football match often has two parts. Each part is forty-five minutes. The first part is the first half and the second part is the second half. There is a fifteen – minute break between the two halves.

There are two teams in a football match. Each football team has eleven players, including a goal-keeper. The players on the ground try to kick the ball into the other’s goal. The team which scores goals more wins the match.

*Answer the questions.

1. Does football become popular all over the world?

………………………………………………………………………………

2. How many people often watch and play it?

………………………………………………………………………………

3. How long does the break last between the two halves?

………………………………………………………………………………

4. Which team is the winner of the match?

………………………………………………………………………………

*Choose TRUE or FALSE for the statements.

5. A football match has tow halves of forty-five minutes each. …………………

6. There is no break in a football match. …………………

Question IV: Rewrite the following sentences.

1. What was Lan’s height last year?

–> How…………………………………………………………………

2. Mary likes to eats ice-cream and Peter likes to eats ice-cream.

–> Mary likes………………………………………………………………………

3. John drove his car carelessly some years ago.

–> John was…………………………………………………………………………

4. Children like picture books very much.

–> Children are interested………………………………………………………

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 1

I.

1. A 2. C 3. A 4. C 5. D

II.

1. D 2. D 3. B 4. C 5. C 6. D 7. A 8. B 9. C 10. A

III.

1. Yes, it is.

2. Millions of people often watch and play it.

3. The break between the two halves last fifteen- minute.

4. The team which scores goals more wins the match.

5. True

6. False

IV.

1. How heavy was Lan last year?

How much did Lan weight last year?

2. Mary likes to eat ice cream and Peter is too.

Mary like to eat ice-cream and so does Peter.

3. John was not careful when he drove his car some years ago.

John was careless when he drove his car some years ago.

4. Children are interested in picture books very much.

2. Đề số 2

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 7- TRƯỜNG THCS NGUYỄN VĂN CỪ- ĐỀ 02

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1: A..occasion            B.television                 C.sugar                         D. decision

2:A. soft                      B. pork                        C. bottle                      D. coffee

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

3: A. puppet               B. omelette                 C. turmeric             D. originate

4: A.compulsory        B.curriculum                C.anthem              D.composer

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

 5: There …………….bottles of mineral water in the fridge.

A.aren’t some  B.are any                      C.are some                 D.is some

 6:  I haven’t got……………..bread left for breakfast.

A. some                      B. any                          C. a                            D. an

7:   I like beef noodle soup and my friends do,………..

A. too                            B. so                            C. either                    D. neither

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

8:  The themes of the puppet shows are rural.

A. events        B. presented                C. from the city      D. from the countryside

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

9: These oranges are so sour that we can’t eat   

A. bitter                       B.sweet                      C. salty                                    D. spicy

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

10:  My mother doesn’t like (A) horror films (B), and my sister (C) doesn’t too (D).

11: How many (A) rice do you need (B)? – Two kilos (C) of (D) rice

12: My shirt  is (A)  the same  size (B)  with (C)  yours (D).

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbers blanks.

People in my village love good food and they often eat three meals a day – breakfast, lunch and dinner. At about seven in the morning, they usually have a light breakfast with (13)……… Pho or eel soup with (14)………… toast. Sometimes they have a bowl of instant noodles or (15)…………… sticky rice before going to work. Lunch often starts at about 11.30, and most of them have lunch at home. They often have rice, fish, meat, and vegetables for lunch. Dinner often starts at about 8.00 in the evening. It is the main meal of the day. People in my city often have rice with a lot of fresh vegetables and a lot of seafood or various kinds of meat. Then, they often have some fruit and (16)…………….. green tea. I think food in my city is wonderful. It is light and full of fresh vegetables.  It’s healthy and tasty, too. 

13: A. a bottle of     B. a kilo of          C.  a bowl of               D.  a piece of

Xem thêm  MÁY BIẾN ÁP LÀ GÌ ? BẢNG GIÁ MÁY BIẾN ÁP MỚI NHẤT 2020

14: A.  a bowl of   B. some slices of       C. a bar of               D. a bottle of            

15: A. a bottle of   B.  a piece of        C. a glass of                D. a plate of 

16: A. a glass of     B.a piece of           C.  a kilo of                D.  a bowl of  

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

Charlie Chaplin was an English actor, director, producer , and composer. He is known as the most creative person of the silent –film era. Charlie Chaplin’s portray of the tramp won the hearts of people all over the world.

Chaplin was born in London on the 16th of April , 1889. He spent his childhood in poverty and hardship. In 1910 , he began to perform pantomime in the United States. He first appeared on screen in 1914. He created his world -famous character, the Tramp, and he played this classic role in more than 70 films during his career. He also composed background music for most of his films. In 1972 Chaplin received an Honorary Academy Award for the “ the incalculable effect he has had in making motion pictures the art form of this century. Chaplin died on the 25th of December, 1977, at his home in Switzerland

17: What did Charlie Chaplin work as?

A. an actor                  B. a director                C. a composer D. all are correct

18: When was he born ?

A. the sixteenth of April,1889                                    B. April 16th, 1910

C. the 16th of April ,1914                                            D. December 25th,1977

19:  In about how many films did he play the Tramp?

A. seventeen               B. seventy                   C. twenty five             D. sixteen

20:  Which of the following is not True

A. He started appearing in films in 1914             

B. He was famous for his character “ the tramp”

C. He was a famous artist                                     

D. He died in Switzerland

Use the correct form of verbs

21. ……………you (go)………… out last night?

22. Mai and Phong (not/meet)……………………each other since they moved to Ha Noi.

23. Lan (meet)…………………….her old friend yesterday.

24. We (learn)…………………….English since 2014.

25. My family (visit)……………………Da Lat next summer.

26. She (live)…………here for 14 years.

 Finish each of the following sentences as direction. Write your answers on your answer sheet.

27. Her book is not the same as mine. (different from)

Her book is…………………………………………………………………..

28. My father doesn’t like playing board games. My sister doesn’t playing board games. (EITHER )

My father……………………………………………………

29. Nam is a better painter than Lan. (as………..as)

Lan can’t……………………………………………………………………

30. He was lazy, so he didn’t pass the exam (Combine the sentences, using “Because”)

…………………………………….

31. year/ provided/ for/ Last/ we/ classes/ evening/ poor children. (Rearrange the words in the correct order)

……………………………………………………………………….

32. The last time I saw him was 10 years ago. (Rewrite the sentence without changing the meaning)

I  have……………………………………………………….

33. I  find watching television interesting.

I  think…………………………………………………

34. Hung started collecting stamps and coins in 2010.

Hung has …………………………………………………

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 2

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1 – C; 2 – B;

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

3 – D; 4 – C;

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

5 – C; 6 – B; 7 – A;

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

8 – D;

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

9 – B;

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

10 – D; 11 – A; 12 – C;

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbers blanks.

13 – C; 14 – B; 15 – D; 16 – A;

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

17 – D; 18 – A; 19 – B; 20 – C

Use the correct form of verbs

21 – Did you go; 22 – haven’t met; 23 – met;

24 – have learnt; 25 – will visit/ is going to visit; 26 – has been living;

Finish each of the following sentences as direction. Write your answers on your answer sheet.

27 – Her book is different from mine.

28 – My father does’t like playing boarding games. My sister doesn’t, either.

29 – Lan can’t paint as well as Nam.

30 – Because he was lazy, he didn’t pass the exam.

31 – Last year we provided evening classes for poor children.

32 –  I haven’t seen him for ten years.

33 – I think watching television is interesting.

34 – Hung has collected stamps and coins since 2010.

3. Đề số 3

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 7- TRƯỜNG THCS NGUYỄN VĂN CỪ- ĐỀ 03

Choose the best answer

1/ Her new school is different . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . her old school.

A. of

B. with

C. from

D. at

2/ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . is it from your house to the market?

A. How old

B. How

C. How far

D. How long

3/ Is there a picture on the wall? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A. Yes, there be.

B. Yes, there is.

C. Yes, there is not.

4/ He works . . . . . . . . . a hospital. He takes care . . . . . . . . . . . . . patients.

A. in / for

B. in / of

C. at / for

D. for / of

5/ What does your father do? . . . . . . . . . . . . . . . . .

A. He’s farmer.

B. He does a farmer.

C. He’s a farmer.

6/ His car is . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . the shop.

A. front of

B. behind

C. next

D. near to

7/ Do you work . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . hours than Hoa?

A. few

B. less

C. lesser

D. fewer

8/ She works six days . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . week.

A. in

B. for

C. a

D. the

Choose the word that has a different pronunciation from the others of each group

1. A. magazine

B. mathematics

C. manage

D. watch

2. A. material

B. visitor

C. magazine

D. want

3. A. brush

B. uncle

C. wash

D. worry

4. A. orange

B. wake

C. way

D. waste

5. A. good

B. too

C. tooth

D. two

Complete these sentences with comparative or superlative:

1. This dress is the ………………………………of three dresses.(expensive)

2. Vietnamese students work ……………hours than American sts (few)

3. He has ……………………………….. money than his wife. (much)

4. Summer holiday is …………than tet holiday. It’s the ……… holiday(long)

5. Tom is ………………………… than Peter (intelligent)

Rewrite the sentence without changing meaning. 

1/ What about going to the movies?

→ Why . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2/ Where does she live?

→ What . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3/ What do you do?

→ What . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4/ The dress is very old.

→ What . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. !

5/ What subject does Mary like best?

→ What is . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Read and match

A

B

1. What are you doing?

2. What do you usually do after school?

3. What should I do to have a good health?

4. Why don’t you take a rest? You look tired.

5. What sport does your brother like doing?

6. What are you going to do after the course?

7. Should we go to the beach? It’s a beautiful day.

8. How often does he play video games?

a. I’m going to get a job.

b. I often watch TV.

c. Twenty minutes a day.

d. Yes, may be I will.

e. You should take physical exercises.

Xem thêm  Kết quả LPL Mùa Hè 2021 hôm nay 6/7: EDG vs OMG - Khuất phục ngựa ô

f. That’s a good idea. Let’s buy some food and drinks.

g. I’m playing the guitar.

h. My brother likes playing soccer.

Read the passage, and then answer the questions

Have you seen the film School of Rock? It’s about a rock musician who became a teacher. The film is based on a real music school which is run by Paul Green. Paul Green started the first School of Rock in 1998 in Philadelphia in the USA. He gave students rock music lessons after school, but he wanted to do more. Now he gives them the chance to play in rock concerts. “Some of our students have never played in front of a real audience before. We teach them how to do it,” he says. He has already taught hundreds of young people to be rock performers, and now there are over 30 schools of rock in different towns in the USA.

1. How many schools of rock are there in the USA?

____________________________________

2. What is the film School of Rock about?

____________________________________

3. When did Paul Green start his first rock school?

____________________________________

4. What does he teach his students to do?

____________________________________

5. How many students has he taught?

____________________________________

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 3

Choose the best answer

1 – C; 2 – C; 3 – B; 4 – B;

5 – C; 6 – C; 7 – D; 8 – C;

Choose the word that has a different pronunciation from the others of each group:

1 – D; 2 – D; 3 – C; 4 – A; 5 – A;

Complete these sentences with comparative or superlative:

1 – most expensive; 2 – fewer; 3 – more; 4 – longer – longest; 5 – more intelligent;

Rewrite the sentence without changing meaning.

1 – Why don’t we go to the movies?

2 – What is her address?

3 – What is your job?

4 – What an old dress!

5 – What is Mary’s favorite subject?

Read and match

1 – g; 2 – b; 3 – e; 4 – d; 5 – h; 6 – a; 7 – f; 8 – c;

Read the passage, and then answer the questions

1. There are over 30 schools of rock in different towns in the USA.

2. It’s about a rock musician who became a teacher.

3. He started the first School of Rock in 1998.

4. He teaches them to be rock performers.

5. He has already taught hundreds of young people.

4. Đề số 4

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 7- TRƯỜNG THCS NGUYỄN VĂN CỪ- ĐỀ 04

I. PHONICS

Question 1. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1pt)

1. A. head

B. please

C. heavy

D. measure

2. A. photo

B. hold

C. fork

D. slow

3. A. lucky

B. punish

C. hungry

D. pull

4. A. fly

B. hungry

C. body

D. heavy

5. A. child

B. live

C. practice

D. will

II. GRAMMAR AND VOCABULARY

Question 2. Put the correct tense of the verbs in sentences below. (1pt)

1. Lan is in grade 6 and she (learn) ____________________ at Nguyen Du school now.

2. Tony (wait) __________________ for me when I arrived.

3. My father ( buy) ______________________ this house for three years.

4. It’s raining. Don’t go out. You (be)______________ wet.

5. My little brother (not go) _______________to bed early last night.

6. Look! Our kids (water) ________________ the flowers in the garden .

7. We (pay) ________________ a visit to some nations in the world next summer.

8. Tom (go) ______________ out. He’ll be back in about an hour.

9. If you are lazy, you (not become)_____________ a good student.

10. When he was younger, he (use) ____________ to carry things for other people.

Question 3. Underline one mistake in each sentence and write the correct word. (1pt)

Example: 0. There are a green vase on the table. is

1. They prefer staying in the countryside because the fresh air. _______________

2. Our class room is on the three floor. _______________

3. I’d like seeing him in my office every morning. _______________

4. It is difficult to Jack to pass the final exam. _______________

5. No. There aren’t some stamps left in here. _______________

6. I have to sends some postcards to my family. _______________

7. Sorry! Are there a supermarket near here? _______________

8. He is enough old to join the party . _______________

9. Dung’s mother wants him stay in bed. _______________

10. Her son hates to eat fish and chip. _______________

III. READING

Question 4. Read the passage and use the given words in the box to fill in the blanks. (1pt)

popular / events / programs/ important / games / famous / radio /news / sport / play

Sports and games play an (1) __________ part in our lives. Everyone of us can (2) _______ a sport, or a game, or watch sports (3) ___________on TV or at the stadium. When you listen to the (4) ___________early in the morning, you can always hear sports (5) _________. When you open a newspaper, you will always find information about some (6) ____________, or an article about your favorite kind of sport. Television (7) ___________ about sport are also very (8) _____________, and you can watch something interesting nearly every day. Stories about (9) ___________ men and women in the world of (10) __________ are often very interesting.

Question 5. Read the passage and choose the best answer for each question below. (1pt)

Who are the best drivers? Which drivers are the safest on the road? According to a recent survey young and inexperienced drivers are the most likely to have an accident. Older drivers are more careful. Young men have the worst accident records or all. They often choose faster cars with bigger engines. One of the most interesting facts in survey is that passengers have an effect on the driver. When young male drivers have their friends in the cars, their driving becomes worse. When there wife of girlfriend is in the car, however, their driving is better. But opposite is true for women. Their driving is more dangerous when their husband or boyfriend is in the car.

1. According to the survey, who are the most likely to have an accident?

A. Young and experienced driver.

B. Old and inexperienced drivers.

C. Young and old drivers.

D. Young and inexperienced drivers.

2. Young men often choose ____________________________.

A. expensive cars.

B. fast cars with big engines.

C. slow cars with big engines.

D. fast cars with small engines.

3. Who have an effect on the driver?

A. passengers.

B. policemen.

C. children.

D. journalists.

4. When young male drivers have their wife of girlfriend in the car, their driving becomes ________________.

A. worse.

B. better.

C. slower.

D. faster.

5. The worst accidents are often taken by ___________________.

A. Male drivers.

B. Female drivers.

C. Young men.

D. Young women.

IV. WRITING.

Question 6. Rewrite the following sentences that keep the same meaning. (1pt)

1. He wrote the letter in two hours.

It took …………………………………………………………………………………………..

2. He is the tallest player in his team.

No one ………………………………………………………………….

3. How much does the shirt cost?

What is……………………………………………………………………?

4. Dancing is one of my interests.

I’m ………………………………………………………………………

5. Why don’t we travel to Paris?

How …………………………………………………………………….?

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 4

I. PHONICS

Question 1. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1pt)

1.B 2.C 3.D 4.A 5.A

II. GRAMMAR AND VOCABULARY

Question 2. Put the correct tense of the verbs in sentences below. (1pt)

1. is learning 6. are watering

2. was waiting 7. will pay

3. has bought 8. has gone

4. will be 9. won’t become

5. didn’t go 10. used

Question 3. Underline one mistake in each sentence and write the correct word. (1pt)

1. because => because of                    6. sends =>send

2. three => third                                  7. are => is

3. seeing => to see                              8. enough old => old enough

4. to Jack => for Jack                         9. stay => to stay

5. some => any                                   10. to eat =>eating

III. READING

Xem thêm  Genshin Impact: Hướng dẫn cách lên đồ Heizou mạnh nhất – Thánh Di Vật, Vũ khí và lối chơi cơ bản

Question 4. Read the passage and use the given words in the box to fill in the blanks. (1pt)

1. important                 6. games

2. play                         7. programs

3. events                      8. popular

4. radio                        9. famous

5. news                        10. sport

Question 5. Read the passage and choose the best answer for each question below. (1pt)

1.D 2.B 3.A 4.B 5.C

IV. WRITING.

Question 6. Rewrite the following sentences that keep the same meaning. (1pt)

1. It’s took him two hours to write the letter.

2. No one in his team is taller than him.

3. What is the price of the shirt?

4. I’m interested in dancing.

5. How about traveling to Paris?

5. Đề số 5

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 7- TRƯỜNG THCS NGUYỄN VĂN CỪ- ĐỀ 05

Part 1. Find the word which has a different sound in the part underlined. (1 point)

1. A. dependent          B. enjoy                       C. absent                     D. government

2. A. volunteer            B. Engineer                 C. committee               D. clear

3. A. hat                      B. Map                        C. what                        D. cap

4. A. was                     B. Wall                        C. walk                        D. water

Part 2. Choose the best answer A,B,C or D to complete these sentences. (1 points)

1.My sister likes beef. It’s her favorite……

A. meat B. drink C. vegetable D. fruit

2. I am not ready yet and ……

A. she is too B. she is not C. so is she D. she isn’t, either

3. I want to pass the test, ……. I’m studying hard.

A. but B. because C. so D. although

4. The person who directs the performance of an orchestra is the ………

A. conductor B. director C. composer D. musician

Part 3. Fill in each blank in the following letter with a suitable word ( 1 point)

Dear Mira,

Thanks for your letter. Now I’ll tell you (1)……. my hobbies. My favourite hobby is knitting. It is strange, isn’t it? My mother taught me to knit two years ago. Now I can knit scarves and sweaters. It’s great when I can (2)……. them to my relatives and friends as gifts. Knitting is also imaginative (3)…….. you can knit anything you can imagine of. Besides, it is quite cheap. You only need a pair of needles and some wool. I’m sending you a scarf next month. I’m knitting it. I (4)……. you’ll like it.

Best wishes,

Vy.

Part 4. Read the text and mark the sentences as True (T) or False (F) (1point)

Hi. My name is Nick. I live in the small town near Pert. My favourite sport is fishing.

I often fish for hours without catching anything. But it doesn’t worry me. Some fishermen are unlucky. Instead of catching fish, they catch old boots and rubbish. I am even less lucky. I never catch anything even old boots. After having spent the whole morning on the river, I always go home with an empty bag. My friends advise me to give up fishing. But they don’t realise one important thing. I am only interested in sitting in the boat and doing nothing at all.

Mark the sentences

T/F

1. Fishing is Nick’s favourite sport.

 

2. He often fishes for some hours.

 

3. He catches a lot of old boots and rubbish.

 

4. Nick enjoys sitting in the boat and doing nothing

 

Part 5. Put the words and phrases in the right order to make meaningful sentences (1 pt)

1. takes/art/ half/ gallery/ only/ hour/ to/ an/ the/ It/ to/ get.

………………………………………………………………………………………

2. mine/ book/ Her/ from/ is/ different.

………………………………………………………………………………………

3. are/ I/ as/ as/ not/ thought/ These/ expensive/ clothes.

………………………………………………………………………………………

4. new/ is/ next/ A/ to be/ going/ school/ built/ year/ here/

………………………………………………………………………………………

Part 6. Rewrite the following sentences in a way that their original meanings do not change (1 points)

1. Van Cao composed Viet Nam’s anthem Tien Quan Ca.

-> Viet Nam’s anthem Tien quan Ca.

2. What is the price of the bicycle?

-> How much……………………………….….?

3. The market does not have any carrots

-> There …………………………………..

4. You’re the best guitarist in the school.

-> No one ………………………………….

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 5

Part 1. Find the word which has a different sound in the part underlined. (1 point)

1

2

3

4

B

C

C

A

Part 2. Choose the best answer A, B, C or D to complete these sentences (1 point)

1

2

3

4

A

D

C

D

Part 3. Fill in each blank in the following letter with a suitable word (1 point)

1. about 2. give 3. hope 4. because

Part 4. Read the text and mark the sentences as True (T) or False (F) (1point)

Mark the sentences

T/ F

1. Fishing is Nick’s favourite sport.

T

2. He often fishes for some hours.

T

3. He catches a lot of old boots and rubbish.

F

4. Nick enjoys sitting in the boat and doing nothing

T

Part 5. Put the words and phrases in the right order to make meaningful sentences (1 point)

1. It only takes hafl an hour to get to the art gallery.

2. Her book is different from mine.

3. These clothes are not as expensive as I thought.

4. A new school is going to be built here next year.

Part 6. Rewrite the following sentences in a way that their original meanings do not change (1 point)

1. Viet Nam’s anthem Tien Quan Ca was composed by Van Cao.

2. How much is the bicycle?/ How much does the bicycle cost?

3. There are not any carrots in the market.

4. No one in the school plays the guitar better than you (do).

Trên đây là toàn bộ nội dung tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Văn Cừ. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Chi Lăng
Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Bá Ngọc

Chúc các em học tập tốt!

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Bá Ngọc

313

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Chi Lăng

398

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Thị Định

510

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Hồ Thị Kỷ

513

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trần Văn Đang

1540

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Lương Thế Vinh

3225

[rule_2_plain]

#Bộ #đề #thi #HK1 #môn #Tiếng #Anh #năm #có #đáp #án #Trường #THCS #Nguyễn #Văn #Cừ

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Văn Cừ❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Văn Cừ” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Văn Cừ [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 7 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Văn Cừ” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-08-04 03:18:54. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Blog

Tuyển tập hình ảnh con trai khóc buồn, cô đơn, đau khổ vì tình yêu, cuộc sống

Published

on

Những hình ảnh đẹp nhất về con trai khóc buồn, cô đơn, đau khổ vì thất tình hay bơ vơ trong hôn nhân, gia đình, sự nghiệp… cho các bạn nam tải về làm hình nền, ảnh bìa, avatar fb, stt tâm trạng…

Hình ảnh cậu bé buồn khóc

Nội dung chính

Hình ảnh cậu bé đang khóc là gì?

  • Khóc là trạng thái xúc động đến mức rơi nước mắt, cảm xúc này có thể vừa vui vừa buồn. Hành vi khóc theo khoa học là hiện tượng tiết dịch, điều này được biểu thị bằng hiện tượng nước mắt chảy ra theo tuyến nước mắt, khóc hoàn toàn là trạng thái tự nhiên của con người.
  • Chúng ta thường thấy hình ảnh những người phụ nữ khóc vì một vấn đề trong cuộc sống. Khóc được cho là một hành động của sự yếu đuối, đó là trạng thái mà con người cảm thấy hụt hẫng, không thể kiểm soát được cảm xúc của mình. Chính vì vậy mà chúng ta thường chỉ thấy phụ nữ khóc, rất ít đàn ông khóc.
  • Hình ảnh con trai khóc lóc, buồn bã là hình ảnh không mấy phổ biến, đó là khoảnh khắc đàn ông thể hiện sự yếu đuối, bất lực trước những vấn đề khó khăn trong tình yêu, học tập, công việc, cuộc sống …
Xem thêm  Hướng dẫn kiểm tra bảo hành iPhone cũ khi mua

Hình ảnh boy buồn đẹp nhất

Hãy cùng Toigingivedep.vn trải nghiệm những hình ảnh boy buồn đẹp nhất dưới đây nhé!

Hình ảnh cậu bé buồn khóc

Hình ảnh cậu bé buồn khóc

Hình ảnh cậu bé buồn khóc - hình nền đen trắng

Hình ảnh cậu bé buồn khóc – hình nền đen trắng

Hình ảnh cậu bé khóc trong anime

Hình ảnh cậu bé khóc trong anime

Hình ảnh cậu bé khóc buồn - anime boy

Hình ảnh cậu bé khóc buồn – anime boy

Hình ảnh cậu bé khóc buồn và tuyệt vọng

Hình ảnh cậu bé khóc buồn và tuyệt vọng

Hình vẽ cậu bé buồn khóc

Hình vẽ cậu bé buồn khóc

Hình ảnh cậu bé khóc buồn cho điện thoại di động

Hình ảnh cậu bé khóc buồn cho điện thoại di động

Hình ảnh cậu bé khóc buồn nhất

Hình ảnh cậu bé khóc buồn nhất

Hình ảnh cậu bé buồn khóc - ảnh đen trắng

Hình ảnh cậu bé buồn khóc – ảnh đen trắng

Hình ảnh cậu bé buồn và cô đơn

Hình ảnh cậu bé buồn và cô đơn

Hình ảnh chàng trai khóc vì tình yêu

Hình ảnh chàng trai khóc vì tình yêu

Tuyển tập những hình ảnh cậu bé buồn khóc

Tuyển tập những hình ảnh cậu bé buồn khóc

Hình ảnh cậu bé khóc buồn và bế tắc

Hình ảnh cậu bé khóc buồn và bế tắc

Manga buồn hình ảnh cậu bé khóc

Manga buồn hình ảnh cậu bé khóc

Hình ảnh cậu bé buồn khóc làm hình nền

Hình ảnh cậu bé buồn khóc làm hình nền

Hình ảnh cậu bé khóc buồn và đau lòng

Hình ảnh cậu bé khóc buồn và đau lòng

Hình ảnh con trai khóc buồn - khi đàn ông khóc

Hình ảnh một cậu bé buồn khóc – khi một người đàn ông khóc

Ảnh cậu bé khóc buồn nhất

Ảnh cậu bé khóc buồn nhất

Xem thêm:

  • Hình ảnh buồn khóc
  • Hình ảnh anime buồn
  • Hình ảnh nước mắt rơi
  • Những hình ảnh đau lòng

Giá trị của hình ảnh người con trai đang khóc

  • Đó là những khoảnh khắc hiếm thấy của cánh mày râu. Điều đó cho thấy đàn ông cũng giống như phụ nữ, họ cũng có lúc buồn bã, bế tắc và tuyệt vọng hoặc vỡ òa trong hạnh phúc đến mức không thể điều tiết được cảm xúc của mình.
  • Nó giúp chúng ta nhận ra mặt sau của sự điềm tĩnh, mạnh mẽ thường ngày là áp lực, gánh nặng đè lên vai đàn ông. Vì vậy, chúng ta cần quan tâm, chăm sóc và chia sẻ với họ nhiều hơn.
  • Nếu là nam giới, bạn có thể sử dụng những hình ảnh đẹp này để làm hình nền, ảnh bìa, ảnh đại diện fb hay tạo các bài viết tâm trạng để chia sẻ kinh nghiệm của mình. Giúp xoa dịu nỗi buồn, nỗi cô đơn trong lòng và cảm thấy cuộc sống bớt tẻ nhạt, cô đơn.
Xem thêm  TOP những phần mềm quản lý bán hàng miễn phí tốt nhất

Toigingivedep.vn mong rằng bài viết hôm nay sẽ thực sự có giá trị đối với bạn, giúp bạn hiểu rõ hơn về tâm lý phái mạnh. Và đừng quên lưu lại những hình ảnh đẹp nhất và chia sẻ cho tất cả bạn bè của bạn nhé! Xin chào tạm biệt và hẹn gặp lại các bạn trong những bài viết tiếp theo.

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “Tuyển tập hình ảnh con trai khóc buồn, cô đơn, đau khổ vì tình yêu, cuộc sống❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “Tuyển tập hình ảnh con trai khóc buồn, cô đơn, đau khổ vì tình yêu, cuộc sống” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “Tuyển tập hình ảnh con trai khóc buồn, cô đơn, đau khổ vì tình yêu, cuộc sống [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “Tuyển tập hình ảnh con trai khóc buồn, cô đơn, đau khổ vì tình yêu, cuộc sống” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-08-17 13:24:08. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Blog

Bộ đề thi giữa học kì 2 môn Toán lớp 4 năm học 2020 – 2021 theo Thông tư 22

Published

on

Bộ đề thi giữa học kì 2 môn Toán lớp 4 năm học 2020 – 2021 theo Thông tư 22 gồm 6 đề thi, có đáp án và bảng ma trận đề thi. Nhờ đó, giúp các em học sinh lớp 4 dễ dàng ôn tập, luyện tập giải đề, từ đó so sánh kết quả dễ dàng hơn.

Bên cạnh môn Toán, các em có thể tham khảo thêm Đề thi giữa học kì 2 môn Tiếng Việt lớp 4. Vì vậy, các em hãy tham khảo 6 đề thi trong file tải về để chuẩn bị tốt cho bài thi giữa học kì 2 nhé. Kỳ 2 của tôi:

Đề thi giữa kì 2 môn Toán lớp 4 năm 2020-2021 – Câu 1

Ma trận đề thi giữa kì 2 môn Toán lớp 4 tập 2

Mạch kiến ​​thức và kỹ năng Số câu và điểm số Cấp độ 1 Cấp độ 2 Cấp 3 Cấp 4 Tổng cộng
TN TL TN TL TN TL TN TL TN TL
Chữ số Số câu 2 2 Đầu tiên 2 3
Số câu 1,2 4,5 số 8 1,2 4,5,8
Ghi bàn 2.0 3.0 1,0 2.0 4.0
Đại lượng và đo lường số lượng Số câu Đầu tiên Đầu tiên
Số câu 3 3
Ghi bàn 1,0 1,0
Yếu tố hình học Số câu Đầu tiên Đầu tiên Đầu tiên Đầu tiên
Số câu 6 7 6 7
Ghi bàn 1,0 2.0 1,0 2.0
Tổng số câu 2 Đầu tiên 2 Đầu tiên Đầu tiên Đầu tiên 4 4
Tổng điểm 2.0 1,0 3.0 1,0 2.0 1,0 4.0 6.0

Đề thi giữa kì 2 môn Toán lớp 4

PHÒNG GD & ĐT ……

TRƯỜNG THCS – THPT …….

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I THỨ HAI ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II.
Năm học: 2020 – 2021

TOÁN – LỚP 4
Thời gian: 40 phút

Câu hỏi 1:

a) Phân số giảm bằng phân số nào?

MỘT. phân số {1} {2}
B. phân số {1} {4}
C. phân số {1} {5}

b) Phân số đơn giản nhất là:

MỘT. phân số {5} {7}
B. phân số {6} {4}
C. phân số {6} {9}

Câu 2:

a) Phân số nào sau đây lớn hơn 1.

MỘT. phân số {5} {4}
B. phân số {3} {4}
C. phân số {2} {4}

b) Phân số phân số {3} {4} bằng phân số nào sau đây:

MỘT. phân số {2} {5}
B. phân số {1} {2}

C. phân số {6} {8}

Câu hỏi 3:

a) 6 yến 2 kg =? Kilôgam

A. 62 kg
B. 602 kg
C. 620 kg

b) 85 dm2 =? cm2

A. 850 cm2
B. 8500 cm2
C. 5800 cm2

Câu hỏi 4: Tính toán:

một) phân số {4} {5} + phân số {1} {3}

b) phân số {2} {3}: 4

c) frac {13} {7} -frac {7} {7}

d) phân số {4} {9} xfrac {2} {5}

Câu hỏi 5: Tìm y:

y: frac {3} {4} = frac {5} {6}

Câu hỏi 6: Diện tích khu vườn hình bình hành có chiều dài cơ sở 34m và chiều cao 12m là:

A. 46m2
B. 520 m2
C. 408 m2

Câu 7: Một khu vườn hình chữ nhật có chiều dài 60m và chiều rộng là. phân số {3} {5} lâu dài. Tính diện tích khu vườn ở đó.

Câu 8: Tính theo độ tiện lợi: frac {2} {3} xfrac {4} {9} + frac {2} {3} xfrac {5} {9}

Đáp án môn toán giữa kì lớp 4

KẾT ÁN DSỰ THÔNG BÁO DM

Đầu tiên

B. phân số {1} {4}

Đầu tiên Dđiểm

Mỗi câu trả lời đúng được 0,5 điểm.

2

a) a. phân số {5} {4}

b) c. phân số {6} {8}

Đầu tiên Dđiểm

Mỗi câu trả lời đúng được 0,5 điểm.

3

A. 62 kg

B. 8500 cm2

Đầu tiên Dđiểm

Mỗi câu trả lời đúng được 0,5 điểm.

4

Tính toán:

một) frac {4} {5} + frac {1} {3} = frac {12} {15} + frac {5} {15} = frac {12 + 5} {15} = frac {17} {15}

b) frac {2} {3}: 4 = frac {2} {3}: frac {4} {1} = frac {2} {3} xfrac {1} {4} = frac {2} {12} = frac {1} {6}

c) frac {13} {7} -frac {7} {7} = frac {13-7} {7} = frac {6} {7}

d) frac {4} {9} xfrac {2} {5} = frac {4x2} {9x5} = frac {8} {45}

2 Dđiểm

Mỗi câu trả lời đúng được 0,5 điểm.

5

Tìm y:.

y: frac {3} {4} = frac {5} {6}

y = frac {5} {6} xfrac {3} {4}

y = frac {15} {24}

Đầu tiên Dđiểm

Mỗi bước đúng được 0,5 điểm

6

C. 408 m2

Đầu tiên Dđiểm

7

Dung dịch

Chiều rộng của khu vườn là:

60 x phân số {3} {5}= 36 (m)

Diện tích của khu vườn là:

60 x 36 = 2160 (m2)

Đáp số: 2160 m2

2 Dđiểm

0,5 điểm

0,5 điểm

0,25 điểm

0,5 điểm

0,25 điểm

số 8

frac {2} {3} xfrac {4} {9} + frac {2} {3} xfrac {5} {9}frac {2} {3} xfrac {4} {9} + frac {2} {3} xfrac {5} {9} = frac {2} {3} xleft (frac {4} {9} + frac {5 } {9} right) = frac {2} {3} xfrac {9} {9} = frac {2} {3} x1 = frac {2} {3}

Đầu tiên Dđiểm

Đề thi giữa kì 2 môn Toán lớp 4 năm 2020-2021 – Câu 2

Đề thi giữa kì 2 môn Toán lớp 4

SỞ GD & ĐT…………
TRƯỜNG HỌC THỨ TỰ……………

Họ và tên:……………………………
Khối 4…….

KIỂM TRA KIỂM TRA THƯỜNG XUYÊN GIỮA TRƯỜNG KHÁC NHAU TôiTôi
Năm học 2020 – 2021

Môn học: Toán họcLớpp 4
Thời gian:………

I. Phần trắc nghiệm: (Khoanh vào chữ đặt trước câu trả lời đúng và hoàn thành các yêu cầu sau)

Câu hỏi 1: Ghép phần chỉ số phần được tô màu với hình trên:

Câu hỏi 1

Câu 2: Đơn giản hóa phân số phân số {21} {42} Chúng tôi nhận được phân số đơn giản nhất:

MỘT. phân số {1} {4}
B. phân số {1} {3}
C. phân số {1} {2}
D. phân số {2} {3}

Câu hỏi 3: Phân số lớn nhất trong số các phân số phân số {1} {2};  phân số {2} {5};  phân số {7} {10};  phân số {4} {5} được:

MỘT. phân số {1} {2}

B. phân số {2} {5}

C. phân số {7} {10}

D. phân số {4} {5}

Câu hỏi 4: Ở dạng phân số phân số {3} {2};  phân số {4} {3};  phân số {5} {6};  phân số {7} {4} phân số lớn hơn 1 là:

MỘT. phân số {3} {2};  phân số {4} {3};  phân số {5} {6}.
B. phân số {4} {3};  phân số {5} {6};  phân số {7} {4}
C. phân số {5} {6};  phân số {7} {4};  phân số {3} {2}
D. phân số {3} {2};  phân số {4} {3};  phân số {7} {4}

Câu hỏi 5: Một hình bình hành có độ dài đáy là 18cm; Chiều cao 13cm. Diện tích của hình bình hành đó là:

A. 234cm2.

B. 244cm2.

C. 234m2.

D. 254m2.

Câu hỏi 6: Đúng viết Đ, sai viết S vào ô trống: (M2)

a) 4 tạ = 4000kg

b) 63000kg = 63 tấn

c) 4 m2 7dm2 = 407dm2

d) 230 000cm2 = 230m2

II. Phần tiểu luận:

Câu 7: Tính toán:

text {a)} frac {4} {11} + frac {6} {11} =

text {b)} frac {7} {4} -frac {5} {8} =

Câu 8: Tìm x: (Viết dưới dạng phân số đơn giản)

text {a)} x: frac {1} {2} = 4

text {b)} x lần phân số {3} {5} = 15

………………………………………………………………………………………… ..

………………………………………………………………………………………… ..

Câu 9: Giải bài toán sau: Lớp 4A có 35 học sinh thi môn Toán giữa kì II. Bao gồm phân số {2} {7} số học sinh đạt điểm 10; Vâng phân số {4} {7} số học sinh đạt điểm 9; số còn lại có 8. Có bao nhiêu học sinh lớp 4A lấy 8?

Câu 10: Quan sát rèm trên hai cửa sổ. Viết phép tính và tính tổng số phần có rèm của cả hai cửa sổ:

Câu hỏi 10

………………………………………………………………………………………………

Đáp án đề thi giữa học kì 2 môn Toán lớp 4 năm 2020 – 2021

I. Phần trắc nghiệm: (Mỗi câu đúng được 1 điểm, câu nhiều ý chia theo các ý)

Câu hỏi 1.

Câu hỏi 1

Câu 2:

Câu hỏi 3: DỄ DÀNG

Câu 4: DỄ DÀNG

Câu 5: A

Câu 6

như ; B d; đĩa CD ; d – SẼ

II. Phần tiểu luận:

Câu 7:

text {a)} frac {4} {11} + frac {6} {11} = frac {10} {11}

text {b)} frac {7} {4} -frac {5} {8} = frac {14} {8} -frac {5} {8} = frac {9} {8}

Câu 8

text {a)} x: frac {1} {2} = 4

x = 4 lần phân số {1} {2}

x = 2

text {b)} x lần phân số {3} {5} = 15

x = 15: phân số {3} {5}

x = 25

Câu 9

Dung dịch

Số học sinh lớp 4A đạt điểm 10 là:

35 x phân số {2} {7} = 10 (học sinh)

Số học sinh lớp 4A đạt điểm 15 là:

35 x phân số {4} {7} = 20 (học sinh)

Số học sinh lớp 4A đạt điểm 8 là:

35 – (10 + 20) = 5 (học sinh)

Trả lời: 5 học sinh

Câu hỏi 10

Câu hỏi 10

frac {2} {5} + frac {2} {3} = frac {6} {15} + frac {10} {15} = frac {16} {15}

Ma trận đề thi giữa kì 1 môn Toán lớp 4 năm học 2020-2021

Mạch kiến ​​thức và kỹ năng Số câu; Số câu; Ghi bàn Cấp độ 1 Cấp độ 2 Cấp 3 Cấp 4 Tổng cộng
TN TL TN TL TN TL TN TL TN TL
Phân số:
– Nhận biết khái niệm ban đầu về phân số, tính chất cơ bản của phân số, các phân số bằng nhau, rút ​​gọn, so sánh, sắp thứ tự các phân số…
– Cộng, trừ, nhân, chia hai phân số; cộng, trừ, nhân phân số với số tự nhiên; chia phân số cho các số tự nhiên khác 0
– Tính giá trị của biểu thức phân số (không quá 3 phép toán) để tìm thành phần chưa biết trong phép tính.
Số câu 4 Đầu tiên Đầu tiên Đầu tiên 4 3
Số câu 1,2,3,4 7 số 8 mười
Ghi bàn 4 Đầu tiên Đầu tiên Đầu tiên 4 3
Số lượng:
Chuyển đổi, thực hiện các phép tính với các số đo thể tích và diện tích.
Số câu Đầu tiên Đầu tiên
Số câu 6
Ghi bàn Đầu tiên Đầu tiên
Hình học:
Nhận biết hình bình hành và một số đặc điểm của nó, tính chu vi, diện tích hình chữ nhật, hình bình hành.
Số câu Đầu tiên Đầu tiên
Số câu 5
Ghi bàn Đầu tiên Đầu tiên
Giải toán:
Giải bài toán có tới 3 bước, trong đó có bài toán: Tìm phân số của một số.
Số câu Đầu tiên Đầu tiên
Số câu 9
Ghi bàn Đầu tiên Đầu tiên
Tổng số câu 4 3 2 Đầu tiên 6 4
Tổng điểm 4 3 2 Đầu tiên 6 4
Tỉ lệ % 40% 30% 20% mười% 60% 40%

>> Tải file để tham khảo trọn bộ đề thi giữa kì 1 môn Toán lớp 4

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “Bộ đề thi giữa học kì 2 môn Toán lớp 4 năm học 2020 – 2021 theo Thông tư 22❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “Bộ đề thi giữa học kì 2 môn Toán lớp 4 năm học 2020 – 2021 theo Thông tư 22” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “Bộ đề thi giữa học kì 2 môn Toán lớp 4 năm học 2020 – 2021 theo Thông tư 22 [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “Bộ đề thi giữa học kì 2 môn Toán lớp 4 năm học 2020 – 2021 theo Thông tư 22” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-08-17 13:22:14. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Xem thêm  Thuế thu nhập cá nhân của bạn thay đổi như thế nào từ hôm nay?
Continue Reading

Blog

Kết quả LPL Mùa Hè 2021 hôm nay 24/6: SN vs EDG – SofM lại nhận thất bại với Viego

Published

on

SN vs EDG: 0-2

Ván 2

Trong giai đoạn đi đường, Gwen và Akali bên phía EDG đã phải chịu rất nhiều áp lực, còn Bin và Jax thì được cung cấp rất nhiều tài nguyên. Tuy nhiên, EDG vẫn đang vận hành phong cách kiểm soát xung quanh đường dưới hiệu quả cũng như xạ thủ Varus để chờ cơ hội.

Đến khi combat, đội hình của SN bắt đầu được khuấy động bởi sự cơ động của 0 Akali, Gwen và Hecarim, cho phép Varus của Viper thoải mái tung kĩ năng. Những pha dồn sát thương nhanh chóng của EDG đã giúp họ hạ gục SofM ở phút 28 để có được Linh hồn của Rồng nước.

Sau đó, EDG ăn Baron và tăng tốc trận đấu. Trước lượng sát thương quá lớn từ các thành viên EDG, SN đã nhận thất bại chung cuộc 0-2 sau 32 phút thi đấu.

Ván 1

Mặc dù SN là đội đứng sau trong những phút đầu tiên nhưng họ đã tập trung đội hình cho giai đoạn giữa trận và có những pha gank lẻ thành công để cân bằng lượng tiền. Tuy nhiên, EDG vẫn là đội kiểm soát bản đồ tốt hơn, phối hợp tài nguyên một cách hợp lý cho Scouts và Viper. Tận dụng tốt sai lầm của ON khi chơi quá hổ báo, EDG đã có được Hồn Rồng Đất ở phút 27.

SN bắt được Flandre và Scout để gây áp lực lên con Baron của EDG. Tuy nhiên, trong một pha giao tranh gần Hang Baron, Ezreal của Viper đã tỏa sáng với những tình huống cấu rỉa và né đòn chính xác, hạ gục Bin và SofM, giúp EDG lấy lại Baron.

Xem thêm  MÁY BIẾN ÁP LÀ GÌ ? BẢNG GIÁ MÁY BIẾN ÁP MỚI NHẤT 2020

Nhận thấy sự nguy hiểm của Viper, SN đã tìm cách bắt giữ Thần Tiên trong cuộc chiến tiếp theo. Dù tiêu diệt được xạ thủ của đối phương, nhưng SN đã không thể ngăn cản được Scout. Với 3 thành viên còn sống so với 1 của SN, EDG tấn công nhà chính từ đường dưới và cuối trận.

RNG vs RW: 2-0

Ván 1

****

Lịch thi đấu LPL Mùa Hè 2021 hôm nay 24/6:

1. 16h00: RNG vs RW

– Đội hình Royal Never Give Up: Xiaohu – Wei – Cryin – GALA – Ming

– Đội hình Rogue Warriors: 8917 – IcecoKe – Forge – ZWuji – kaixuan

RNG vẫn chưa có được chiến thắng đầu tiên sau khi trở về từ MSI 2021

Bất ngờ lớn nhất của LPL Mùa Hè 2021 trong 2 tuần thi đấu đầu tiên chính là sự sa sút đáng kinh ngạc của nhà ĐKVĐ Royal Never Give Up. Trận đấu với RW là cơ hội không thể tốt hơn để RNG tìm lại chiến thắng trước khi trở lại cuộc đua vô địch.

2. 19h00: SN vs EDG

– Đội hình Suning: Bin – SofM – Angel – huanfeng – ON

– Đội hình EDward Gaming: Flandre – JieJie – Scout – Viper – Meiko

Liệu SN có thể ngăn cản bước tiến của một EDG quá mạnh và vững chắc không?

EDward Gaming là đội mạnh nhất LPL Mùa Hè 2021 ở thời điểm hiện tại. Chính vì vậy, việc phải tiếp đón người đồng đội cũ Flandre thực sự là một thử thách có phần hơi quá sức với SN ở thời điểm hiện tại. Liệu phong độ chói sáng của Angel, SofM hay Huanfeng trong những vòng đấu gần đây có thể mang lại hy vọng cho SN?

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “Kết quả LPL Mùa Hè 2021 hôm nay 24/6: SN vs EDG – SofM lại nhận thất bại với Viego❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “Kết quả LPL Mùa Hè 2021 hôm nay 24/6: SN vs EDG – SofM lại nhận thất bại với Viego” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “Kết quả LPL Mùa Hè 2021 hôm nay 24/6: SN vs EDG – SofM lại nhận thất bại với Viego [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “Kết quả LPL Mùa Hè 2021 hôm nay 24/6: SN vs EDG – SofM lại nhận thất bại với Viego” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-08-17 13:21:01. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Trending