Connect with us

Blog

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 CTST năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Điện Biên

Published

on

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 CTST năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Điện Biên

[rule_3_plain]

Mời các em cùng tham khảo tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 CTST năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Điện Biên do HOC247 biên soạn dưới đây. Tài liệu tổng hợp các đề thi khác kèm đáp án để giúp các em ôn tập và rèn luyện kĩ năng giải đề. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp các em chuẩn bị thật tốt cho kì thi học kì 1 sắp tới. Chúc các em học tập tốt!

TRƯỜNG THCS

ĐIỆN BIÊN

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 NĂM HỌC 2021 – 2022

Môn: TIẾNG ANH 6 CTST

Thời gian: 45 phút

1. Đề số 1

Choose A, B, C or D to indicate the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. wear                   B. meat                        C. beach                      D. clean

2. A. cheer                   B. character                 C. teaching                  D. watch

Choose A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

1. A. music                  B. author                     C. subject                    D. excited

2. A. scared                 B. secret                      C. psychology             D. family

Choose the word/ phrase (A, B, C or D) that best fits the space in each sentence.

1. Is Peter’s car in his __________?

A. garage B. swimming pool C. river D. market

2. What __________ activity do you like? – I like playing golf.

A. outdoor B. door to door C. next door D. indoor

3. Today I am wearing __________ because it’s hot and sunny.

A. scarfs B. hat C. sweaters D. jacket

4. We’re having __________ in our garden on the weekend. I like chicken best.

A. video games B. badminton C. a barbecue D. picnic

5. Her favorite __________ at school is English

A. subject B. sport C. food D. color

6. Would you like __________ a movie on Sunday?

A. seeing B. to see C. see D. sees

7. Minh: “What does your mother do? “Nga: “__________”

A. She does the laundry B. She is a nurse

C. She can cook D. She’s tall

8. My brother is very helpful. He __________ helps me with my homework.

A. never B. rarely C. always D. sometimes

9. “Do you ever play video games?”-“ __________.”

A. Yes, sometimes B. That is a book C. I’m Jane D. Good bye

10. The Thai restaurant is__________56  Duy Tan street.

A. on B. at C. between D. in

Read the following passage. Decide if the statements are True or False.

People have celebrated Tet in Vietnam for many years. Before Tet, people buy fruits and flowers. They also clean and decorate their houses. During Tet, everyone visits their relatives and friends and no one goes to school or work. Many children wear beautiful clothes and get lucky money. People often watch lion dances and funny show on TV. This traditional holiday is very popular and Vietnamese people love it.

1. In Viet Nam, people never buy fruits and flowers after Tet.

2. People visit their relatives and friends during Tet.

3. At Tet, children wear beautiful clothes and get lucky money.

4. People can’t watch lion dances at Tet.

5. They love Tet holiday.

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 1

Choose A, B, C or D to indicate the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

1 – A; 2 – B;

Choose A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

1 – D; 2 – C;

Choose the word/ phrase (A, B, C or D) that best fits the space in each sentence.

1 – A; 2 – A; 3 – B; 4 – C; 5 – A;

6 – B; 7 – B; 8 – C; 9 – A; 10 – B;

Read the following passage. Decide if the statements are True or False.

1 – False; 2 – True; 3 – True; 4 – False; 5 – True;

2. Đề số 2

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 6 CTST- TRƯỜNG THCS ĐIỆN BIÊN- ĐỀ 02

I. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses.

1.She ……………… in the hospital. (NOT WORK)

2. They ……………… to a new apartment next month? (MOVE)

3. The children are here. They ……………… some models. (MAKE)

4. It’s time ……………… home. (GO)

II. Choose the correct answer. 

1. Boys often play soccer after school, but girls ……………… .

A. aren’t

B. aren’t playing

C. don’t

D. don’t play

2. The bookstore is ……………… of the bakery.

A. the left

B. next

C. near

D. in front

3. Find one odd word

A. better

B. smaller

C. worker

D. hotter

4. On the street, there ……………… a bookstore, a supermarket and a toystore.

A. am

B. is

C. are

D. be

5. I live in a ……………… neighborhood. There are a lot of stores near my house.

A. quite

B. quiet

C. calm

D. noisy

6. Mai’s apartment is ……………… than Nam’s.

A. modern

B. moderner

C. more modern

D. most modern

7. Shh ! The baby ……………… .

A. sleep

B. sleeps

C. is sleeping

D. slept

8. It’s dinner time. I‘d better ……………… .

A. go

B. to go

C. going

D. am going

9. We are talking to firefighters and checking ……………… different fire trucks.

A. over

B. in

C. into

D. out

10. Which underlined part is pronounced differently?

A. coffee

B. see

C. agree

D. free

III. Read and match. 

A

B

1. Shall we go there by bike ?

A. Me, too.

2. Can you help me, please ?

B. Yes, sure.

3. Would you like to play outside ?

C. Sorry, I can’t.

4. I’m so excited.

D. No, let’s walk there.

IV. Read the passage, and decide whether the statements that follow are True or False.

My grandma is my best friend. She is 68 years old. She lives with our family. She was a maths teacher at a secondary school. She likes getting up early and watering the flowers in our garden. She usually helps me with my homework. In the evening, she tells me interesting stories. She also listens to me when I’m sad. I love her a lot.

Xem thêm  Làng Du lịch Sài Gòn

1. The author’s best friend isn’t young.

2. She helps the author do the housework.

3. She teaches maths at a secondary school.

V. Make the questions with the words underlined.

1. My parents are taking me to London this Saturday.

2. They often play soccer after school. 

VI. Write the sentences with the cues given

1. Hue / be / busy / than / Da Nang / ?

2. I / do / gardening / tomorrow.

3. How many / bench / there / in your classroom?

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 2

I. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses.

1 – doesn’t work; 2 – Are they moving; 

3 – are making; 4 – to go; 

II. Choose the correct answer.

1 – C; 2 – D; 3 – C; 4 – B; 5 – D;

6 – C; 7 – C; 8 – A; 9 – D; 10 – A;

III. Read and match.

1 – D; 2 – B; 3 – C; 4 – A;

IV. Read the passage, and decide whether the statements that follow are True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – F;

V. Make the questions with the words underlined.

1 – What are your parents doing this Saturday?

2 – When do they often play soccer?

VI. Write the sentences with the cues given

1 – Is Hue busier than Da Nang?

2 – I am doing the gardening tomorrow.

3 – How many benches are there in your classroom?

3. Đề số 3

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 6 CTST- TRƯỜNG THCS ĐIỆN BIÊN- ĐỀ 03

I. Find the word which has a different sound in the part underlined

1.

A.

come

B.

month

C.

mother

D.

open

2.

A.

hope

B.

homework

C.

one

D.

post

3.

A.

brother

B.

judo

C.

going

D.

rode

4.

A.

cities

B.

watches

C.

dishes

D.

houses

5.

A.

grandparents

B.

brothers

C.

uncles

D.

fathers

II. Find which word does not belong to each group.

1.

A.

toilet

B.

library

C.

kitchen

D.

bedroom

2.

A.

sofa

B.

dishwasher

C.

cupboard

D.

sink

3

A.

apartment

B.

villa

C.

silt house

D.

hotel

4.

A.

attic

B.

apartment

C.

kitchen

D.

living room

5.

A.

television

B.

cook

C.

fridge

D.

cooker

III. Choose the best answer (A, B, C or D).

1. There are two lights ____ the ceiling.

A. in

B. at

C. on

D. between

2. There___ four chairs and a table _____the middle of the room.

A. are – in

B. are – at

C. is – on

D. is – in

3. They are moving ____a new apartment ____the city centre soon.

A. at – at

B. from – in

C. to – in

D. to – from

4. There are some dirty dishes_____ the floor.

A. on

B. with

C. in

D. for

5. My bedroom is _____the bathroom.

A. under

B. in

C. on

D. next to

6. There aren’t any pillows _____the bed.

A. in

B. on

C. behind

D. in front of

7. Can you ______ me the book, please?

A. move

B. pass

C. have

D. turn

8. Nga is _____ the phone, chatting ______friends.

A. on – to

B. on – on

C. to – with

D. to – to

9. My best friend is kind and _________ . He often makes me laugh.

A. funny

B. nice

C. shy

D. boring

10. The film is very _____ and we can’t see all of it.

A. wonderful

B. easy

C. exciting

D. boring

11. The summer camp is for students _________ between 10 and 15.

A. age

B. aged

C. aging

D. ages

12. Mary has __________ hair and big ___________eyes.

A. blonde, small

B. a black, blue

C. blonde, blue

D. black, long

13. Next summer I am working as a ___________ teacher in a village near Hoa Binh city.

A. volunteer

B. nice

C. good

D. favourite

14. She is always __________ at school and helps other students with their homework.

A. hard

B. hardly

C. hard-working

D. work hard

15. Our class is going to _______ a picnic at the zoo on Saturday. Would you like to come with us?

A. have

B. take

C. pass

D. go

16. It’s ______ to go home. It’s so late.

A. now

B. sure

C. time

D. like

17. Please turn ______ the lights. The room is so dark.

A. in

B. on

C. off

D. at

18. At break time, I go to the library and ______ books.

A. go

B. read

C. play

D. listen

19. Listen! Someone _________ at the door.

A. knock

B. knocks

C. is knocking

D. are knocking

20. Nam ___________ football now. He’s tired.

A. doesn’t play

B. plays

C. is playing

D. isn’t playing

21. We are excited ______ the first day of school.

A. at

B. with

C. about

D. in

22. My parents often help me __________ my homework.

A. at

B. with

C. about

D. in

23. I am having a math lesson but I forgot my _________. I have some difficulty.

A. calculator

B. bike

C. pencil case

D. pencil sharpener

24. In the afternoon, students ______ many interesting clubs.

A. join

B. do

C. play

D. read

25. School at 4.30 p.m every day.

A. finish

B. finishes

C. go

D. have

IV. Complete the sentences with the Present simple or the Present continuous form of the verbs.

1. They often (visit)________their parents in the holidays.

2. We (speak) French at the moment.

3. I (watch) _______TV about 3 hours a day.

4. My family usually (go)______to the movies on Sunday.

5. Look at the girl! She (ride)_________ a horse.

6. We (play)_________tennis now.

7. Minh sometimes (practice)_________the guitar in his room.

8.________you (like)________ chocolate ice cream?

9. I really (like)________ cooking.

10. Hung can’t answer the phone because he (take) ______________a shower.

V. Fill in each blank with a suitable verb.

1. She _______an oval face

2. ______ Mai’s hair long or short? – It ________short.

3. He ________ tall and thin.

4. Toan ________ an athlete. He ____ very strong.

5. Ngan ______short black hair.

Xem thêm  Mộ cổ Đức Ông Trần Thượng Xuyên

6. What color _______those bikes?

7. What color __________Nam’s eyes?

8. What _______those?

VI. Complete the passage with a suitable preposition.

We have English lessons (1)________Room 12. There are 24 tables for students and one desk for the teacher. (2)_________the walls, there are a lots of posters of England. There’s a cupboard at the front of the room and (3)________ the cupboard, there is a TV and DVD player. Sometimes we watch films. There are some bookshelves (4)______the classroom. (5)_______the shelves, there are a lot of English books. Our books are (6)________the teacher’s desk. He wants to look at our homework. Our school bags are (7)________the floor, and there is some food (8)________ the school bags. It’s now 5.30 pm. We are (9)_______home, but our teacher is (10)__________ school. He often stays late to prepare for tomorrow’s lessons.

VII. Reorder the words and write the meaning sentences.

1. city / beautiful / a / Ho Chi Minh /

………………………………………………………………………………………………..

2.green fields / there /

………………………………………………………………………………………………..

3. dog / it’s / friendly /

………………………………………………………………………………………………..

4.student / Minh / new / a /

………………………………………………………………………………………………..

5. television / big / a / there’s.

………………………………………………………………………………………………..

6. new / four / there / cars /

………………………………………………………………………………………………..

7. are / two / pizza / there /

………………………………………………………………………………………………..

9.ten / are / desks / small /

………………………………………………………………………………………………..

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 3

I. Find the word which has a different sound in the part underlined

1. D; 2. C; 3. A; 4. A; 5. A

II. Find which word does not belong to each group.

1. B; 2. A; 3. C; 4. B; 5. B

III. Choose the best answer (A, B, C or D).

1. C; 2. A; 3. C; 4. A; 5. D; 6. B; 7. D; 8. A; 9. A; 10. D;

11. B; 12. C; 13. A; 14. C; 15. A; 16. C; 17. B; 18. B; 19. C; 20. D;

21. C; 22. B; 23. A; 24. A; 25. B;

IV. Complete the sentences with the Present simple or the Present continuous form of the verbs.

1. visit;

2. are speaking;

3. watch;

4. goes;

5. is riding;

6. are playing;

7. practice;

8. Do…like;

9. like;

10. is taking;

V. Fill in each blank with a suitable verb.

1. has

2. Is/ is;

3. is;

4. is/ is;

5. has;

6. are;

7. are;

8. are;

VI. Complete the passage with a suitable preposition.

1. in; 2. On; 3. on; 4. in; 5. On; 6. at; 7. on; 8. in; 9. at; 10. at;

VII. Reorder the words and write the meaning sentences.

1 – Ho Chi Minh is a beautiful city.

2 – There are green fields.

3 – It’s a friendly dog.

4 – Minh is a new student.

5 – There’s a big television.

6 – There are four new cars.

7 – There are two big pizza.

8 – There are ten small desks.

4. Đề số 4

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 6 CTST- TRƯỜNG THCS ĐIỆN BIÊN- ĐỀ 04

I. Find the word which has a different sound in the part underlined

1. A. picture 

B. question 

C. furniture 

D. celebration

2. A. bookcase 

B. waterfall 

C. behave

D. game

3. A. think 

B. without

C. theatre 

D. tooth

4. A. food 

B. took 

C. good

D. cook

5. A. forest 

B. cats 

C. visit 

D. speak

II. Choose the correct answer A, B, C or D to complete the sentences

1. “……………do you visit your hometown?” – “Once every two or three months”.

A. How long

B. How far

C. How often

D. How much

2. The new instructor at the gym is excellent. He is very …………………with us.

A. confident

B. patient

C. positive

D. careful

3. My sister ……………speak 3 languages fluently.

A. can

B. should

C. must

D. would

4. I don’t feel good. I ……………….home from school tomorrow.

A. am staying

B. stay

C. stayed

D. have stayed

5. ……………….the first turning on the left. The bank is on your right.

A. Give

B. Take

C. Have

D. Do

6. My laptop is …………………………..than his.

A. modern

B. morderner

C. more modern

D. most modern

7. We often ………………………..the furniture before Tet.

A. hang

B. watch

C. plant

D. clean

8. You’ve got a toothache. You shouldn’t ………………….

A. go out with friends

B. play cards all night

C. eat a lot of sweets

D. behave well

9. My mother is …………………………………………in my family.

A. the shorter

B. the shorter than

C. the shortest

D. the short

10. Before Tet, people often give ………………………to show their love and respect.

A. fireworks

B. plants

C. food

D. presents

III. Read the following passage and answer the questions.

Hi. I’m Mary. I have lots of friends and we learn many subjects at school. In the morning, I have lessons from seven thirty to eleven. At break time, I often play badminton with my friends or chat. In the afternoon, I often read books in the library. After dinner, I watch TV and do my homework. I usually go to bed at 10. I always get up early in the morning so I never go to school late.

1. What time do Mary’s lessons finish? ->……………………………………………………………

2. What does she often do in the afternoon? -> ……………………………………………………….

3. Does she usually go to bed at 10.30? ->……………………………… ………………………….

4. Why does she never go to school late? -> …………………………………………………………..

5. What time do Mary’s lessons start? ->………………………………………………………………..

IV. Rewrite these sentences so that it has the same meaning as the root ones.

1. My mother is younger than my father. -> My father …………………………………………………………

2. Does your neighbourhood have a library? -> Is there………………………………………….?

3. Minh’s house is near the supermarket. -> Minh’s house isn’t …………………………………

4. Unit one is more difficult than Unit two. -> Unit two is ……….………………………………

5. My mother is shorter than my father.-> My father ………………………………………………………..

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 4

I. 

1. D; 2. B; 3. B; 4. A; 5. C; 

II. 

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – B;

6 – C; 7 – D; 8 – C; 9 – C; 10 – D;

III.

1 – They finish at eleven o’clock.

2 – She often reads books in the library.

3 – No, she doesn’t.

4 – Because she always gets up early in the morning.

5 – They start at seven thirty.

IV. 

1 – My father is older than my mother.

2 – Is there a library in your neighbourhood?

3 – Minh’s house isn’t far from the supermarket.

4 – Unit two is easier than Unit one.

Xem thêm  Tiểu luận triết học: Bản sắc dân tộc trong nền kinh tế mở

5 – My father is bigger than my mother.

5. Đề số 5

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 6 CTST- TRƯỜNG THCS ĐIỆN BIÊN- ĐỀ 05

Choose the word/ phrase (A, B, C or D) that best suits the blank in each sentence. 

1. We ________ the shrimps on the barbecue. They taste fresh and wonderful.

A. fry

B. serve

C. pour

D. grill

2. Would you like to see the main course ________?

A. menu

B. order

C. tip

D. service

3. There’s a ________ on TV tonight. You can see many models in traditional clothes.

A. fashion show

B. tug of war

C. dance performance

D. fireworks

4. Do you have this skirt ________ a large size?

A. with

B. on

C. for

D. in

5. I like ________ shoes by the window. Do you have ________ in black?

A. that/ it

B. this/ them

C. those/ them

D. these/ it

6. Would you like ________ bread and cheese for lunch?

A. a

B. some

C. any

D. the

7. Waiter: “What would you like for dessert?”

Customer: “________”

A. I’d like an omelet.

B. A cupcake, please.

C. I don’t like coffee.

D. I prefer tea.

8. Customer: “Do you have this dress in white?”

Sales assistant: “________”

A. Yes, I am.

B. Yes, it is.

C. Yes, here you are.

D. Yes, it’s OK.

Read the following passage and decide whether the statements that follow are True or False.

My name is Quanzhou and I’m from China. My favorite time of the year is Chinese New Year. People decorate houses and streets with lanterns and flowers many days before New Year festival. Everything is red and gold, because they’re the lucky colors. People give children lucky money in red envelops, and they also give friends mandarin oranges for good luck. The New Year’s Eve dinner is called Reunion Dinner. People in the family sit together, talk and enjoy the traditional food. One special dish is Nian Gao. People make Nian Gao with sugar and rice. We also eat fish, chicken and dumplings. After dinner we watch the New Year music performance on TV. At midnight, we can see fireworks in the sky. The colors are amazing. There are parades and lion dances in the streets, too.

1. People decorate their houses before New Year festival.

2. Red and green are lucky colors in China.

3. Children receive lucky money in red envelops.

4. People eat fish, chicken and mandarin oranges for Reunion Dinner.

5. Nian Gao is one of the traditional food in China.

Complete the sentences with the correct form of the verbs in brackets. 

1. My sister and I _________ (go) shopping tomorrow. Do you want to join us?

2. Harry _________ (practice) the piano on Fridays.

3. What time _______ the festival _________ (open)?

4. I like _________ (read) in my bedroom.

5. Look! The girl ___________ (play) the guitar.

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 5

Choose the word/ phrase (A, B, C or D) that best suits the blank in each sentence.

1 – D; 2 – A; 3 – A; 4 – D; 5 – C; 6 – B; 7 – B; 8 – C;

Read the following passage and decide whether the statements that follow are True or False.

1 – True; 2 – False; 3 – True; 4 – True; 5 – True;

Complete the sentences with the correct form of the verbs in brackets.

1. My sister and I ____go_____ (go) shopping tomorrow. Do you want to join us?

2. Harry ______practices___ (practice) the piano on Fridays.

3. What time ___does____ the festival ___open______ (open)?

4. I like ____reading_____ (read) in my bedroom.

5. Look! The girl ____is playing_______ (play) the guitar.

Trên đây là toàn bộ nội dung tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 CTST năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Điện Biên. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 Cánh diều năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Thanh Đức
Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 KNTT năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Nghiêm

Chúc các em học tập tốt!

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 KNTT năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Nghiêm

329

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 Cánh diều năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Thanh Đức

257

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 CTST năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Võ Thị Sáu

360

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 CTST năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Phan Bội Châu

594

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 KNTT năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trần Hưng Đạo

899

Đề cương ôn tập HK1 môn Tiếng Anh 6 Kết nối tri thức năm 2021-2022

474

[rule_2_plain]

#Bộ #đề #thi #HK1 #môn #Tiếng #Anh #CTST #năm #có #đáp #án #Trường #THCS #Điện #Biên

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 CTST năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Điện Biên❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 CTST năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Điện Biên” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 CTST năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Điện Biên [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 6 CTST năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Điện Biên” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-08-05 11:57:00. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Blog

Cách bật giao diện nền tối trên Reddit

Published

on

Cách bật chủ đề nền tối trên Reddit

Giống như các ứng dụng mạng xã hội khác, Reddit cũng hỗ trợ người dùng ở chế độ tối. Khi bật giao diện nền tối trên Reddit, người dùng có thể tiết kiệm pin và giảm ánh sáng khi sử dụng Reddit vào ban đêm.
Chế độ nền tối hay còn gọi là Dark Mode là một trong những tính năng hữu ích được tích hợp trên hầu hết các ứng dụng mạng xã hội và Reddit cũng được hỗ trợ. Khi bật giao diện nền tối trên Reddit, người dùng sẽ được trải nghiệm cảm giác mới lạ hơn khi sử dụng ứng dụng. Không chỉ vậy đối với những người thường sử dụng Reddit vào ban đêm, việc bật Chế độ tối của Reddit sẽ giúp bảo vệ mắt, giảm ánh sáng gây mỏi mắt và tiết kiệm pin tốt hơn.

Cách bật chế độ tối trên Reddit

Hướng dẫn cách bật giao diện nền tối (Dark mode) trên Reddit

1. Cách bật chủ đề nền tối của Reddit trên điện thoại
Bước 1: Cập nhật hoặc tải Reddit lên phiên bản mới nhất tại đây:
+ Link tải Reddit cho Android + Link tải Reddit cho iPhone
Bước 2: Mở ứng dụng Reddit. Tại giao diện chính chọn Ảnh đại diện cá nhân => Chọn mục Cài đặt (cài đặt)

Bước 3: Bây giờ bạn tìm Chế độ tối và kích hoạt nó. Sau khi kích hoạt thành công giao diện nền tối trên Reddit, lúc đó nó sẽ được áp dụng.

Xem thêm  Đề xuất giáo viên mầm non là nghề nặng nhọc

Nếu chưa có tài khoản Reddit hoặc chưa biết cách tạo tài khoản Reddit, bạn đọc có thể tham khảo hướng dẫn trong bài viết dưới đây và cùng làm theo.
2. Bật Dark Mode Reddit trên máy tính của bạn
Vào Reddit trên máy tính => Chọn Ảnh đại diện cá nhân => Chọn Chế độ tối để bật chế độ này.

https://thuthuat.taimienphi.vn/cach-bat-Giao-dien-nen-toi-tren-reddit-70010n.aspx Trên đây là hướng dẫn cách bật giao diện nền tối trên Reddit bằng điện thoại và máy tính giúp mọi người Người dùng có thể sử dụng ứng dụng vào ban đêm tốt hơn, giảm ánh sáng mạnh gây mỏi mắt.

# Làm thế nào để # có thể bật # bề mặt # nền # nền tảng # trên # Chỉnh sửa

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “Cách bật giao diện nền tối trên Reddit❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “Cách bật giao diện nền tối trên Reddit” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “Cách bật giao diện nền tối trên Reddit [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “Cách bật giao diện nền tối trên Reddit” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-08-20 00:19:38. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Blog

010293 là gì? Bỏ qua là phí cuộc đời!

Published

on

010293 là gì? 010293 có nghĩa là gì xu hướng facebook, TikTok, wowhay4u.com chia sẻ giải thích ý nghĩa 010293 bây giờ.

Cộng đồng facebook TikTok đang xôn xao với đầu số 010293 khiến nhiều người không biết 010293 là gì đã được wowhay4u.com chia sẻ ngay sau đây.

010293 là gì?

010293 là một dãy gồm 6 chữ số bắt đầu bằng 0 và kết thúc bằng 3.

010293 là số báo danh của một thí sinh trong kỳ thi TNPT 2021 có thể vi phạm Quy chế thi khi dùng điện thoại chụp ảnh bài thi môn Toán gửi về cho gia đình nhờ giúp đỡ (theo chia sẻ của cộng đồng mạng). đồng mạng).

Ảnh chụp màn hình.

Sự thật câu chuyện số 010293 là gì?

Cụ thể, sau giờ thi môn Toán, trên một nhóm mạng xã hội, một người có tên TG đã để lại bình luận kèm theo bức ảnh chụp lại đề thi môn Toán: “Cho tôi một ô số 36, 38, 40, 42, 45, khẩn trương”.

Ảnh chụp màn hình.

Có nhiều ý kiến ​​cho rằng thí sinh này đã vi phạm quy chế thi, nhưng cũng có ý kiến ​​cho rằng, có thể đề thi được đưa vào cuối giờ thi và người thân kia hỏi đáp thật chăng?

Theo hình ảnh được đăng tải, thời gian là 15h59 phút. Bức ảnh được một tài khoản có tên TG đăng tải để đặt câu hỏi cách đây 4 phút. Riêng môn Toán, bài thi kết thúc lúc 4 giờ chiều.

Xem thêm  Apple phát hành iOS và iPadOS 14.4.2 để khắc phục lỗ hổng bảo mật quan trọng, bạn nên tải về và cập nhật ngay
Ảnh chụp màn hình.

Từ đó, cộng đồng mạng khẳng định còn 5 phút nữa là TG mới đăng ảnh và đặt câu hỏi. Tức là không biết bằng cách nào mà tài khoản TG lại có ảnh đề thi môn Toán khi chưa hết giờ thi và còn gửi lên cộng đồng mạng để thắc mắc.

Vì vậy, cộng đồng mạng nghi ngờ có một gian lận thi cử đã diễn ra.

Tuy nhiên, mọi chuyện vẫn chưa rõ ràng, chỉ là phỏng đoán của cộng đồng mạng và cần có sự can thiệp, kết luận từ phía có thẩm quyền.

Xem thêm về bài viết

010293 là gì? Bỏ qua là phí cả cuộc đời!

010293 là gì? 010293 có nghĩa là gì xu hướng facebook, TikTok, wowhay4u.com chia sẻ giải thích ý nghĩa 010293 bây giờ.

Cộng đồng facebook TikTok đang xôn xao với đầu số 010293 khiến nhiều người không biết 010293 là gì đã được wowhay4u.com chia sẻ ngay sau đây.
010293 là gì?
010293 là một dãy gồm 6 chữ số bắt đầu bằng 0 và kết thúc bằng 3.
010293 là số báo danh của một thí sinh trong kỳ thi TNPT 2021 có thể vi phạm Quy chế thi khi dùng điện thoại chụp ảnh bài thi môn Toán gửi về cho gia đình nhờ giúp đỡ (theo chia sẻ của cộng đồng mạng). đồng mạng).

Ảnh chụp màn hình.
Sự thật câu chuyện số 010293 là gì?
Cụ thể, sau khi làm bài thi môn toán, trên một nhóm mạng xã hội, một người có tên T.G đã để lại bình luận kèm theo bức ảnh chụp lại đề thi môn toán: “Giải hộ em 36, 38, 40, 42, 45 với, nhanh lên”.

Ảnh chụp màn hình.
Có nhiều ý kiến ​​cho rằng thí sinh này đã vi phạm quy chế thi, nhưng cũng có ý kiến ​​cho rằng, có thể đề thi được đưa vào cuối giờ thi và người thân kia hỏi đáp thật chăng?
Theo hình ảnh được đăng tải, thời gian là 15h59 phút. Bức ảnh được một tài khoản có tên TG đăng tải để đặt câu hỏi cách đây 4 phút. Riêng môn Toán, bài thi kết thúc lúc 4 giờ chiều.

Ảnh chụp màn hình.
Từ đó, cộng đồng mạng khẳng định còn 5 phút nữa là TG mới đăng ảnh và đặt câu hỏi. Tức là không biết bằng cách nào mà tài khoản TG lại có ảnh đề thi môn Toán khi chưa hết giờ thi và gửi lên cộng đồng mạng để thắc mắc.
Vì vậy, cộng đồng mạng nghi ngờ có một gian lận thi cử đã diễn ra.
Tuy nhiên, mọi chuyện vẫn chưa rõ ràng, chỉ là phỏng đoán của cộng đồng mạng và cần có sự can thiệp, kết luận từ phía có thẩm quyền.

# là # những gì #skip #was #was #waste # cuộc sống


  • # là # những gì #skip #was #was #waste # cuộc sống
  • Tổng hợp: DaiLyWiki

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “010293 là gì? Bỏ qua là phí cuộc đời!❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “010293 là gì? Bỏ qua là phí cuộc đời!” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “010293 là gì? Bỏ qua là phí cuộc đời! [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “010293 là gì? Bỏ qua là phí cuộc đời!” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-08-20 00:18:20. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Blog

SMAS là gì? Đâu là lợi ích nổi bật của ứng dụng này

Published

on

SMAS là gì? Những lợi ích nổi bật của ứng dụng này là gì

Hiện nay SMAS là một ứng dụng khá phổ biến trong lĩnh vực giáo dục về quản lý thông tin và dữ liệu. Vậy ứng dụng này sở hữu những tính năng và lợi ích gì cho người dùng?
Hãy cùng DaiLyWiki tìm hiểu những vấn đề này ngay bây giờ.

SMAS là gì?
SMAS (School Management System) là phần mềm, hệ thống quản lý trường học do Tập đoàn Công nghệ Viễn thông Quân đội Viettel tạo ra nhằm mang đến giải pháp tối ưu nhất.

SMAS thường được sử dụng ở đâu?
Ứng dụng này thường được sử dụng chủ yếu trong các trường học từ mầm non, tiểu học, trung học cơ sở hay trung học phổ thông để nhà trường có thể quản lý dữ liệu của học sinh và giáo viên một cách thuận tiện nhất.

SMAS có những tính năng nào?
Quản lý sinh viên
Ứng dụng hỗ trợ nhà trường quản lý học sinh một cách hiệu quả và tối ưu nhất thông qua học bạ, điểm số hay hạnh kiểm của từng học sinh. Từ đó đưa ra những đánh giá chính xác nhất về tình hình học tập của từng cá nhân cụ thể.

Quản lý giáo viên
Ngoài chức năng quản lý học sinh, thông qua SMAS, nhà trường còn có thể dễ dàng kiểm soát đội ngũ giáo viên, nhân viên trong trường của mình bằng cách quản lý hồ sơ, kinh nghiệm giảng dạy để trao thưởng. hoặc khiển trách công bằng nhất.
Quản lý các kỳ thi
SMAS hỗ trợ nhà trường lên danh sách các cuộc thi, số lượng thí sinh, số lượng thí sinh đăng ký, hệ thống kỳ thi… một cách hiệu quả nhất.

Xem thêm  Mộ cổ Đức Ông Trần Thượng Xuyên

Quản lý Danh mục
SMAS cho phép các trường sử dụng và truy cập để lấy thông tin nội bộ.
quản lý người dùng
SMAS giúp phân quyền người dùng trong việc tạo dữ liệu mỗi khi khai giảng năm học mới hoặc thay đổi nguồn dữ liệu từ năm học trước sang năm học hiện tại.

Quản lý thông tin
SMAS giúp tổng hợp tình hình giảng dạy của từng trường để báo cáo và đưa số liệu lên đơn vị cao hơn.
Tra cứu điểm thi
Với phần mềm này sẽ hỗ trợ gửi điểm, tra cứu điểm thi, chuyển kết quả thi của con em mình đến phụ huynh bằng cách gửi email hoặc tin nhắn riêng.

Trang web của trường
Ứng dụng cung cấp hình ảnh của trường giúp phụ huynh và các em hiểu rõ hơn về nơi mình sẽ học, kiểm tra điểm dễ dàng hơn.
SMAS có sẵn trên những nền tảng nào?
Hiện tại, SMAS hỗ trợ sử dụng trên máy tính xách tay hoặc máy tính bằng cách truy cập vào trang web. Ngoài ra, phần mềm cũng có thể sử dụng trên cả điện thoại iOS hoặc Android thông qua việc tải ứng dụng trên Google Play Store hoặc App Store.

Lợi ích của SMAS là gì?
Giúp các bậc phụ huynh theo dõi việc học tập của con em mình một cách thuận tiện nhất.
Dễ dàng theo dõi lịch học, giáo viên và lớp học của học sinh.
Hỗ trợ giáo viên và nhà trường quản lý học sinh hiệu quả hơn.
Thuận tiện hơn trong việc quản lý so với các phương pháp truyền thống trước đây.

Xem thêm  Một số nhà nghỉ ở Huyện Bàu Bàng

SMAS được đăng nhập như thế nào?
Trên máy tính xách tay / máy tính
Bạn có thể sử dụng SMAS trên máy tính xách tay của mình bằng cách truy cập trang web tại đây. Sau đó tiến hành đăng nhập bằng tài khoản đã được trường cung cấp trước đó.

Trên điện thoại
Để tiến hành đăng nhập SMAS trên điện thoại, bạn cần tải ứng dụng về điện thoại.
Tải trọng SMAS cho App Store tại đây.
Tải trọng SMAS cho Cửa hàng Google Play tại đây.
Sau khi tải ứng dụng, bạn tiến hành đăng nhập SMAS bằng tài khoản do trường cung cấp trước đó.

SMAS có tổng đài hỗ trợ không?
Hiện tại SMAS có tổng đài hỗ trợ với số hotline 18008000. Bạn có thể nhờ nhân viên hỗ trợ nếu gặp khó khăn, vướng mắc trong quá trình sử dụng.

Chấm dứt
DaiLyWiki vừa giới thiệu đến bạn thông tin về SMAS và những lợi ích của nó. Từ đó giúp các bậc phụ huynh có thể kiểm soát được tình hình học tập của con em mình một cách hiệu quả nhất.
Xem thêm các bài viết hay tại: Những ứng dụng hay.

#SMAS # what # what #where #is #benefits #prominent #of #this #app

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “SMAS là gì? Đâu là lợi ích nổi bật của ứng dụng này❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “SMAS là gì? Đâu là lợi ích nổi bật của ứng dụng này” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “SMAS là gì? Đâu là lợi ích nổi bật của ứng dụng này [ ❤️️❤️️ ]”.

Xem thêm  Apple phát hành iOS và iPadOS 14.4.2 để khắc phục lỗ hổng bảo mật quan trọng, bạn nên tải về và cập nhật ngay

Bài viết về “SMAS là gì? Đâu là lợi ích nổi bật của ứng dụng này” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-08-20 00:17:19. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Trending