Connect with us

Blog

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Trần Hưng Đạo

Published

on

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Trần Hưng Đạo

[rule_3_plain]

Mời các em cùng tham khảo tài liệu Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Trần HÆ°ng Đạo do DaiLyWiki tổng hợp và biên soạn. Tài liệu bao gồm các dạng bài tập khác nhau, tổng hợp các kiến thức đã học. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp các em ôn tập thật tốt cho kì thi học kì 2 sắp tới. Chúc các em học tập tốt!

BỘ 5 ĐỀ THI HK2 NĂM 2021 MÔN TIẾNG ANH LỚP 6

TRƯỜNG THCS TRẦN HƯNG ĐẠO

1. Đề số 1

A> PRONUNCIATION: ( 1 m)

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1.   A. my                    B. country                  C. family                     D. every

2.   A. house                B. about                      C. country                   D. Our

3.   A. big                 B. time                           C. sister                    D. family

4.   A. doors                B. lamps                      C. chairs                      D. books

B> LANGUAGE FOCUS ( 3ms)

 Choose the correct word(s)/ phrase(s) béo complete the sentences.

1.         My brother and I …………….television  every evening

            A. watches                  B. listen                       C. are                           D. watch

2.         “ How are you?” – “ I………….fine, thanks.”

            A. am                          B. is                             C. are                           D. be

3.  Our classes finish at …………………………

            A. quarter eleven         B. a quarter past eleven    C. eleven béo quarter      D. All are correct

4. What ………..does Nga  get up ?

            A. class                        B. time                        C. grade                      D. city

5.  The photocopy store is ____________ the restaurant and the bakery

            A. near                        B. in front of               C. between                  D. behind

6.  How many…………………..are there in your family ?

A. teachers      B. students                  C. people                     D. doctors

7. I have …………………………….. then I go béo school in the morning.

            A. breakfast                 B. lunch                      C. dinner                      D. classes

8. His father is a doctor. He works in a ………………..

            A. hospital                   B. bookstore    C. bakery                     D. Factory

9. ………………are you going béo stay ? – In a hotel

            A. What                       B. Where                     C. When                      D. Which

10. She …………..a doctor and her brothers……………. workers

            A. is/are                       B. is/is                         C. are/is                       D. are/are

11. “ Does Lan play scoccer ?”  – “ ………………….”

            A. No, I don’t              B. Yes, I do                 C. No, she doesn’t      D. No, she isn’t

12. Are they _________ their homework ?

            A. do                           B. does                        C. doing                      D. are doing

C> READING:((3ms)

I/ Complete the passage, using the words given in the box

eats       takes        house         end           near             home               school

            Nam is a student. He gets up at half past five. He (1)………………..a shower and gets dressed. He (2)………………his breakfast then leaves the (3)……………….at half past six. The school is (4)……………….his house so he walks. Classes start at seven and (5)………………at half past eleven. He walks (6)………………..and has luch at twelve o’clock.

II/ True or False statements about Nam and You.

 

          T/F

1. Nam gets up at five thirty.

2. He goes béo school by bike.

3. You are a teacher

4. Your classes start at seven o’clock.

5. Your classes finish at ten béo five.

6. You study English at school

………………

………………

………………

………………

………………

……………….

D> WRITING ( 3ms)

I/ Make complete sentences, using the given words.

1. I/ live/ a house / a lake.

à……………………………………….

2. There/ thirty five students/ my class.

……………………………………….

II/ Answer the questions about you.

1. When do you have English ?

……………………………………….

2. What’s there, near your house ?

ĐÁP ÁN

A> PRONUNCIATION: Tổng số 1.0 điểm

Mỗi lựa chọn đúng 0,25 điểm

1. A     3. B

2. C     4. D

B> LANGUAGE FOCUS: Tổng số 3,0 điểm

Mỗi lựa chọn đúng 0,25 điểm

1. D     7. A

2. A     8. A

3. B     9. B

4. B     10. A

5. C     11. C

6. C     12. C

C> READING: Tổng số 3,0 điểm

I. Mỗi câu trả lời đúng 0,25

1. takes          2. eats              3. house           4. near            5. end            6. home

II. Mỗi câu trả lời đúng 0,25

1. T      4. T

2. F      5. F

3. F      6. T

D> WRITING: Tổng số 3,0 điểm

I/ Mỗi câu viết đúng 1

1. I live in a house near a lake.

2. There are thirty five students in my class.

II/ Mỗi câu viết đúng 0,5

( Ss’ writing)

2. Đề số 2

A/ LISTENING (2pts)

Part 1: Listen and order these words (1pt)

A. bread                              B. rice                                       C. noodles                            D. meat

Part 2: Put True (T) for correct sentence and false (F) for incorrect sentence (1pt)

5. Lan usually has breakfast at home.

6. At school, Lan and her friends always have lunch at eleven o’clock.

7. Lan and her parents often have meat or fish, bread, chicken and vegetables for dinner.

8. her family goes out for dinner twice a month.

B. USE OF ENGLISH (2pts)

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

9. A. pea                                         B. tea                             C. bread                            D. meat

10. A. can                                      B. city                             C. cooking                         D. car

II. Circle the best option A, B, C or D béo complete each of the following sentences

11. What’s he doing? – He …

A. swims                                    B. swimming                         C. swim                          D. is swimming

12…. kilos of beef does Mrs. Lan want? – Two kilos.

A. How                                      B. How many                          C. How much                D. How often

13. It’s very  … in the winter.

A. cold                                      B. nóng                                       C. cool                           D. warm

14. We are không tính tiền tonight. We … our Great Grandmother.

A. am going béo visit                   B. are going béo visit                 C. visiting                       D. visit

15. … do Huong and Ha go camping? – They never go camping.

A. How old                                B. How often                         C. How long                      D. How

16. How … is a sandwich? – It’s 2,000 dong.

A. many                                    B. tall                                     C. old                                 D. much

C. READING

1. Fill in the blanks with the words from the box. These are two extra words in the box. (1pt)

 

much                            they                            jogging                go              tent                sometimes

 

Huong and Hoa are close friends. They often (17) béo the movie theater at the weekend. They (18) go béo the zoo. They also have a picnic, but not always. They go béo the countryside. They always take a (19), some water and a camping stove. Sometimes, they camp overnight. They like camping very much. (20) can enjoy the fresh air and the natural beauty.

II/ Read the passage and do the tasks that follow (1pt)

My uncle is an engineer. His name Hung. He is going on vacation this summer. First he is going béo visit Ha Long Bay. He is going béo visit Da Lat for three days. Finally, he is going béo visit some friends in Ho Chi Minh City. He is going béo stay there for one day. He is going béo walk along Sai Gon River. He is going béo fly home.

Xem thêm  TikTok cán mốc hơn 1 tỷ người dùng thường xuyên trên toàn thế giới

* Answer the questions

21. What is Hung going béo do this summer?

22. Where is he going béo stay in Ha Long Bay?

23. How long is he going stay in Da Lat?

24. Is he going béo visit some friends in Ho Chi Minh City?

D/ WRITING

I. Rearrange these words béo make meaningful sentences (0,5pt)

25. Mr./ face/ an / has/ oval/ Nhan/ and / teeth/ small / white / . /

A. Mr. Nhan has an oval teeth and small white white.

B. Mr. Nhan has an oval face and small teeth white.

C. Mr. Nhan has an oval white teeth and small face.

D. Mr. Nhan has an oval face and small teeth white.

26. Is / milk / breakfast / today / there / for / any /?/

A. Is there any milk for today breakfast?

B. Is there any milk breakfast for today?

C. Is there any milk for breakfast today?

D. There is any milk for breakfast today?

II. Complete the sentences, using the words given (1pt)

27. When / it/ warm / my brother / often fishing.

28. Nga / not / have / any / bananas / but / have / some/ oranges.

III. Answer about you: (0,5pt)

29. What do you usually do in the fall?

30. What are you going béo do this summer vacation?

ĐÁP ÁN

SENTENCE

CONTENT

MARKS

 

1

C

0,25pt

2

A

0,25pt

3

D

0,25pt

4

B

0,25pt

5

T

0,25pt

6

F

0,25pt

7

T

0,25pt

8

F

0,25pt

9

C

0,25pt

10

B

0,25pt

11

D

0,25pt

12

B

0,25pt

13

A

0,25pt

14

B

0,25pt

15

B

0,25pt

16

D

0,25pt

17

go

0,25pt

18

sometimes

0,25pt

19

tent

0,25pt

20

They

0,25pt

21

He is going on vacation this summer.

0,25pt

22

He is going béo stay in a small hotel near the bay.

0,25pt

23

He is going béo stay in a small hotel for three days.

0,25pt

24

Yes, he is.

0,25pt

25

D

0,25pt

26

C

0,25pt

27

When it is warm, my brother often goes fishing.

0,5pt

28

Nga doesn’t have any bananas, but she has some oranges.

0,5pt

29

I usually …

0,25pt

30

I am going béo …. This summer cavation.

0,25pt

3. Đề số 3

I. Listen the dialogues twice and complete (1,5 pts)

1. A: What’s the ____________with you?

    B: I’ve got a headache.

2. A: What character do you like?

    B: I like the fox. It’s very _________________.

3. A: What’s _________________ like in your country?

    B: Well, it’s often cool. There are a lot of flowers

4. A: How _________________ does it take béo get there by train?

    B: Five hours.

5. A: What will the weather be like tomorrow?

    B: It’ll be very _______________ and snowy.

II. Choose the word that has different pronunciation underlined part (1 pt)

1. A. thank

B.that

C.  this

D. those

2. A. languages

B. classes

C.becomes

D. teaches

3. A. arm

B. charm

C. farm

D. warm

4. A.clear

B. dear

 C.  hear

  D. pear

 

5. A. window

B. flow

C. how

D. know

 

 
 
 
 
 
 
 
 

III. Circle the letter A, B, C or D as your best choice béo complete each sentence (2pts).

1. My sister is a nurse. She works in the ………

A. hospital                   B. factory                    C. farm                        D. School

2. How much _________do you want?

A. eggs                        B. tea                           C. oranges                   D. apples

3. How __________ do you go jogging? –  Once a day.

A. usually                    B. often                       C. never                       D. always

4. There is __________bread on the table.

A. a                             B. an                            C. some                       D. two

5. I like _________ .I have a rope.

A. skip             B. skips                       C. skiping                    D. skipping

6. __________________go béo Da Lat?

A. Let’s                       B. Why don’t we        C. What about D. How about

7.  I never go swimming in the winter because I don’t like _________weather. 

A. nóng                          B. warm          C. cold                         D. cool

8.  My mother _________ in the kitchen now.

A.cook                        B. is cooking          C.cooked              D. cooks

9.  I often _________ quần vợt in the afternoon. 

A. plays                       B. am playing              C.play                          D. played     

10. Let’s………… an English song.

A. singing                   B. béo sing                     C. singsD. sing

IV. Read the following passage and then do the tasks that follow (2pts).

South Viet Nam enjoys a tropical climate, so there are two seasons all year round. They are known as the dry season and the rainy season. It’s very nóng in the dry season, but it’s cool in the rainy season. In the dry season, we often go camping and swimming. In the rainy season we don’t often go out. We sometimes go fishing in the morning because it often rains in the afternoon.

A. Tick True or False.

FACTS

T

F

1.

There are two seasons in the south of Viet Nam.

 

 

2.

It’s very cold in the dry season.

 

 

3.

In the rainy season, they often go camping and swimming.

 

 

4.

In the rainy season, it often rains in the afternoon.

 

 

B. Answer the following sentences.

1. How many seasons are there in South Viet Nam?

………………………………………………………………………………………………….

2. What do they do in the dry season?

………………………………………………………………………………………………….

3. Is it cool in the dry season?

…………………………………………………………………………………………………

4. Why do they go fishing in the morning?

……………………………………………………………………………………………………..

(PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 7 NĂM (CHƯƠNG TRÌNH SGK CŨ)

V. Write complete sentences using the suggested words. (1,5pts)

1. Ba/always/walk/school.

……………………………………………………………………………………………………………………………

2. The Mekong River/long/than/the Red River.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

3. Ho Chi Minh City / big /city / in Vietnam.

……………………………………………………………………………………………………………………………

4. How / rice / he/ produce?

……………………………………………………………………………………………………………………………

5. She / visit / Ha Long Bay / this summer vacation.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

(PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 10 NĂM (CHƯƠNG TRÌNH THI ĐIỂM)

V. Write complete sentences using the suggested words (1,5pts).

1. What / expensive car!

…………………………………………………………………………………………………………………………………

2. My brother / go / Ho Chi Minh city/ since 2012

…………………………………………………………………………………………………………………………………

3. If / you/ work hard, / you/ pass/ the exam.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

4. In the year 2030, / robots / be able béo do all / housework /us.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

5. Although/ I/be/ ill /yesterday/ I /go/school.

………………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I. (0,3 điểm/ 1 đáp án à tổng điểm 1,5)

1. matter

2. clever

3. summer

4. long

5. cold

II. (0,2 điểm/ 1 đáp án à tổng điểm 1,0)

A

C

D

D

C

III. (0,2 điểm/ 1 đáp án à tổng điểm 2,0)

1. A

2. B

3. B

4. C

5. D

6. B

7. C

8. B

9. C

10. D

IV. (0,25 điểm/ 1 đáp án à tổng điểm 2,0)

A.

T

F

F

T

B.

1, There are two (seasons in the south of Viet Nam).

2.They often go camping and swimming.

3. No, it isn’t / No, It is nóng in the dry season.

4. Because it often rains in the afternoon.

(PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 7 NĂM (CHƯƠNG TRÌNH SGK CŨ)

V. (0,3 điểm/ 1 đáp án à tổng điểm 1,5)

1. Ba always walks béo school

2. The Mekong River is longer than the Red River.

3. Ho Chi Minh City is the biggest city in Vietnam.

Xem thêm  Dự đoán giá bán Nokia X40 Pro 5G: Không ngờ hợp lý vậy mà lại có Snapdragon 888, màn hình 4K và bốn camera sau xịn sò

4. How much rice does he produce?

5. She is going béo visit Ha Long Bay this summer vacation.

(PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 10 NĂM (CHƯƠNG TRÌNH THI ĐIỂM)

V. (0,3 điểm/ 1 đáp án à tổng điểm 1,5)

1. What an expensive car!

2. My brother has gone béo Ho Chi Minh City since 2012.

3. If you work hard, you will pass the exam.

4. In the year 2030, robots will be able béo do all the housework for us.

5. Although I was ill yesterday, I went béo school.

4. Đề số 4

PART A: LISTENING

Part 1: Listen and draw a line. There one example. (1.25pts)

0 – a:    John is painting a rain bow.

 

A

Jim

Jane

Sally

Daisy

Peter

John

B

a. Painting a rain bow.

b. Standing on a box.

c. Taking photos of the children.

d. The girl with curly hair is having a drink.

e. With blue T-shirt and Jeans painting leaves.

f. Carrying box of drinks.

Part 2: Listen and write. There are two examples. (1.25 ms)

New start sports centre party time!

0. Kind of party:     games  in sports  hall

1. Name of parent:  Mrs      ………………

2. Day of party:                   ………………. at 4. pm.

3. Number of children:        ……………….

4. Food:                               ………………. and chips.

5. Drink:                              ………………..

PART B: VOCABULARY AND GRAMMAR

I. Choose the best answer (A, B, C or D) béo complete these sentences. (2.0pts)

1. Many students …………….. aerobics béo keep fit.

A. have                       B. go                     C. play                         D. do

2. We will have a …………….. béo take care of  our health.   

A. home robot            B. doctor robot      C. teaching robot         D. worker robot

3. In the future , I will live ………………….because I like swimming.

A. in the mountain     B. on the Moon      C. on the ocean           D. under the ground

4. My future house will have a hi-tech robot béo ……………………..the floors.

A. clean                  B. cleaning                      C. cleaned            D  béo clean

5. We might have a ……………………. TV so we can watch TV programmes from space.    

A. wire                 B. wireless                     C. wiring                  D   . wires

6. Hoa has never ……………………… béo London .   

A. been              B. is                        C. was                         D.  be

7.  If we throw trash on the road, we will_________our  environment.       

A. pollution     B. pollute           C. polluting     D. béo pollute

8.  They couldn’t go on a picnic ______________the weather was bad.

A. because                   B. when                       C. but                          D. Or

II. Put the verbs in brackets in the correct tense form.(1.0 pt)
1. School (finish) ……… at 4.30 p.m every day.
2. Listen! ……… they (sing) ……… in the classroom?
3. ……… you often (eat) ……… lunch in the school canteen?
4. We  ( visit ) …………    Ngoc Son Temple many times.

PART C: READING

I. Read, then complete the passage. Use the words provided (1.25 pts)

    farm        country       morning             with            does            sometimes

            Hoa’s family live in the (1)__________ . Her father is a farmer. He grows rice, vegetable, and raises cattle, such as cows, buffalo and pigs. Her mother is a homemaker. She (2)_________ the housework, takes care of the family and (3)__________ helps on the farm. Both her father and mother are busy from (4)__________ till night. In her không tính tiền time, Hoa helps her parents with the chores around the house. She loves farm work, too. Life on a (5)_________ is hard and busy, but in return, they enjoys fresh air and the quiet  of the country.

II. Read the passage and then choose the best answer. (1.25 pts)

            A robot cannot think or do things alone. People use a computer béo control it. Today, robots are not very popular because they are too expensive, but they are very useful. They can help us save a lot of time and work. A robot can do the same work for 24 hours, and yet, it does not complain or get tired. In the US, people use robots béo guard some important places. These robots can listen béo certain noises and send signals for help if there’s trouble or danger. In Japan, people use robots in factories béo build cars. In the future, scientists will design many types of intelligent robots. Their robots will be able béo do many more complicated things. However, some people do not like robots. They fear that one day robots will be too powerful.

1. Why do people use a computer béo control a robot?

A. Because it can save time and work.               B. Because it cannot think or do things alone.

C. Because it is too expensive.                           D. Because it is very useful.

2. Which of the following statements is NOT TRUE according béo the text?

A. People use computers béo control robots.   B. Robots cannot do the same work for 24 hours.

C. Robots do not get tired of working.          D. People use robots béo guard some important places in the US.

3. The word “it” in the text refers béo __________.

A. a robot           B. a computer              C. work                 D. the US

4. In Japan, people use robots in factories béo __________.

A. guard important places                      B. do many more complicated things

C. build cars                                           D. listen béo certain noises

5. Some people fear that one day robots __________.

A. will be busier than humans                   B. will be able béo do complicated things

C. will have too much power                    D. will make too much noise

PART D: WRITTING

I. Arrange the words béo make the correct sentences (0.5 pts)

1. Ocean / the/ my/ on / be/ house/ will/future/.

=>…………………………………………………………………………………………………

2. If/ polluted/ the/ will/ soil/the/plants/ die/is/.

=>…………………………………………………………………………………………………

II. Rewrite these sentences as directed in the brackets. (1.5 pts)

1. He was lazy, so he got a bad mark.  (Rewrite this sentence with “because”)

=>…………………………………………………………………………………………………

2. It rained hard yesterday. I went béo school on time. (Combine these sentences with “although”)

=>…………………………………………………………………………………………………

3. We make the air dirty because we use the car all the time. (Rewrite this sentence with “If”)

=>…………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

PART A: LISTENING

Part 1: Listen and draw a line. There one example. (1.25pts = 0.25 x 5)

0 – a:    John is painting a rain bow.

1. b- Sally;     2. e- Peter ;    3. f- Daisy;     4. c- Jim ;     5. d – Jane

Part 2: Listen and write. There are two examples. (1.25 ms)

1. Clarke / ( C-L-A-R-K-E)       2. Sunday        3. 25/ twenty-five         4. Burger      5. lemonade

PART B: VOCABULARY AND GRAMMAR

I. Choose the best answer (A, B, C or D) béo complete these sentences. (2.0pts)

1.D        2. B           3. C            4. A               5. B           6. A          7. B      8. A

II. Put the verbs in brakets in the correct tense form.(1.0 pt)

1. finishes   2. Are they singing   3. Do you often eat    4. Have visited

PART C: READING

I. Read, then complete the passage. Use the words provided (1.25 pts)

1. country        2. does             3. sometimes               4. morning       5. farm

II. Read the passage and then choose the best answer. (1.25 pts)

Xem thêm  Hướng dẫn đặt phòng khách sạn trên Traveloka

1. B        2.B           3. A            4. C      5.  C

PART D: WRITING

I. Arrange the words béo make the correct sentences (0.5 pts)

1. My future house will be on the ocean.

2. If the soil is polluted, the plants will die.

Or The plants will die If the soil is polluted.

II. Rewrite these sentences as directed in the brackets. (1.5 pts)

1. He got a bad mark because he was lazy.

Or  Because he was lazy, he got a bad mark

2. Although It rained hard yesterday, I went béo school on time

Or  I went béo school on time although It rained hard yesterday

3. If we use the car all the time, We’ll make the air dirty

5. Đề số 5

I. Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc để hoàn thành mỗi câu sau.

1. Minh (do) …………… her homework in her room now.

2. What time your classes (end) …………… on Friday?

3. My brother usually (wash) …………… his face at half past six.

4. They (play) …………… volleyball at the moment?

5. We (take) …………… some photos tomorrow evening.

6. I (visit) …………… my aunt tomorrow.

7. He (go) …………… béo school with me every day.

8. What …………… he (do) …………… now?

9. There (be) …………… three bedrooms in the house.

10.…………… Tom (watch) …………… TV now?

II. Hãy nối những cụm từ ở cột B với câu phù hợp ở cột A

A

1. I am thirsty. I want ……………

2. He is having a bath. He needs ……………

3. Nam is brushing his teeth. He needs ……………

4. Mai is hungry. She wants ……………

5. My mother is cooking. She needs ……………

6. Peter is drawing. He needs ……………

B

a. a bowl of noodles.

b. a box of pencils.

c. a can of soda.

d. a bar of soap.

e. a tube of toothpaste.

f. a bottle of cooking oil.

III. Đặt câu hỏi cho phần gạch chân ở mỗi câu sau.

1. Mr. Martin comes from Canada.

…………………………………………………………………………………………..?

2. I’m going béo see a movie tonight.

…………………………………………………………………………………………..?

3. They travel béo Nha Trane by train.

…………………………………………………………………………………………..?

4. We shouldn’t walk because it is too far.

…………………………………………………………………………………………..?

5. My sister’s eyes are blue.

…………………………………………………………………………………………..?

IV. Hãy đọc đoạn văn sau rồi chọn đáp án đúng cho mỗi câu hỏi.

My name is Petty and this is my husband, Phil. We both work in offices in London. We have breakfast at half past seven. We don’t have a big breakfast. We usually have bread, coffee and orange juice. For lunch we usually have a salad or soup and sandwich. That’s at about 1.30. We usually have dinner at half past seven in the evening. It is a big meal of the day and we have meat or fish with vegetables and potatoes or rice. We have orange juice with milk. On Saturday evenings we go béo a restaurant for dinner at about eight o’clock.

1. Petty and Phil have ……………

A. a big breakfast                    B. a light breakfast

C. breakfast with milk            D. breakfast with eggs

2. What do they have for lunch?

A. salad and sandwich            B. salad and soup

C. soup and fish                      D. sandwich and fish

3. What time do they usually have dinner?

A. 6.30 B. 7.15 C. 7.30 D. 8.00

4. What do they drink for dinner?

A. iced tea B. iced coffee C. orange juice D. soda

5. Where do they have dinner on Saturday evenings?

A. at home      B. at a hotel

C. at a hotel     D. at a restaurant

V. Hãy dùng các từ gợi ý sau để viết thành câu so sánh cao nhất.

Ex: The Nile River/ long river/ world.

→ The Nile River is the longest river in the world.

1. Sahara/ large desert/ world.

………………………………………………………………………………………………

2. Spring/ nice/ season/ year.

………………………………………………………………………………………………

3. Whales/big animal/world.

………………………………………………………………………………………………

4. Anna/ good student/ our class.

………………………………………………………………………………………………

5. Kevin/ young person/ his family.

………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I.

1. is doing                               6. going béo visit

2. do your classes end             7. goes

3. washes                                 8. is he doing

4. Are they playing                 9. Are

5. are going béo take                 10. is Tom watching

II.

1. C 2. D 3. E

4. A 5. F 6. B

III.

1. Where does Mr. Martin come from?

2. What are you going béo do tonight?

3. How do they travel béo Nha Trang?

4. Why shouldn’t we walk?

5. What color are your sister’s eyes?

IV.

1. B 2. A 3. C 4. C 5. D

V.

1. Sahara is the largest desert in the world.

2. Spring is the nicest season of/ in the/ a year.

3. Whales are the biggest animal in the world.

4. Anna is the best student in our class.

5. Kevin is the youngest person in his family

Trên đây là toàn bộ nội dung Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Trần HÆ°ng Đạo. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net Ä‘ể tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh Ã´n tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Ngô Quyền
Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Nguyễn Du

Chúc các em học tập tốt !

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Ngô Quyền

1402

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Nguyễn Du

2130

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Nguyễn Thị Định

1041

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Ngô Mây

819

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Võ Trường Toản

1050

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Cát Minh

571

[rule_2_plain]

#Bá #Äá #thi #HK2 #mÃn #Tiáºng #Anh #nÄm #TrÆáng #THCS #Tráºn #HÆng #Äáºo

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Trần HÆ°ng Đạo❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Trần HÆ°ng Đạo” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Trần HÆ°ng Đạo [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Trần HÆ°ng Đạo” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-09-22 01:05:12. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Blog

https://mobitool.net/top-6-tai-nghe-on-ear-sony-choi-game-tot-chat-luong-cao.html

Published

on

https://mobitool.net/top-6-tai-hear-on-ear-sony-choi-game-tot-chat-luong-cao.html

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “https://mobitool.net/top-6-tai-nghe-on-ear-sony-choi-game-tot-chat-luong-cao.html❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “https://mobitool.net/top-6-tai-nghe-on-ear-sony-choi-game-tot-chat-luong-cao.html” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “https://mobitool.net/top-6-tai-nghe-on-ear-sony-choi-game-tot-chat-luong-cao.html [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “https://mobitool.net/top-6-tai-nghe-on-ear-sony-choi-game-tot-chat-luong-cao.html” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-09-28 12:20:53. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Xem thêm  TikTok cán mốc hơn 1 tỷ người dùng thường xuyên trên toàn thế giới
Continue Reading

Blog

Hướng dẫn cài mới Mac OS Capitan trên Mac OS

Published

on

OS X Capitan là bản cập nhật không có nhiều thay đổi so với phiên bản Yosemite trước đó về giao diện người dùng, nhưng có nhiều cải tiến để cải thiện và tối ưu hệ thống tốt hơn cùng nhiều tính năng mới. Bài viết dưới đây sẽ hướng dẫn các bạn cài đặt Mac OS Capitan mới.

Macbook

Máy tính hỗ trợ cài đặt Mac OS Capitan:

iMac (giữa năm 2007 trở lên)

Những bài viết liên quan

  • Cách khắc phục lỗi không kết nối được mạng điện thoại di động hiệu quả

    Cách khắc phục lỗi không kết nối được mạng điện thoại di động hiệu quả

    2 ngày trước

  • 5 cách đơn giản để lưu tên liên lạc dài trên điện thoại Android và iPhone

    5 cách đơn giản để lưu tên liên lạc dài trên điện thoại Android và iPhone

    3 ngày trước

  • Lỗi giao diện người dùng hệ thống đã dừng - Nguyên nhân và cách khắc phục rất đơn giản

    Lỗi giao diện người dùng hệ thống đã dừng – Nguyên nhân và cách khắc phục rất đơn giản

    3 ngày trước

MacBook Air (Cuối năm 2008 trở lên)

MacBook (Nhôm cuối năm 2008, hoặc đầu năm 2009 trở lên)

Mac mini (Đầu năm 2009 trở lên)

MacBook Pro (Giữa / Cuối 2007 trở lên)

Mac Pro (Đầu năm 2008 trở lên)

Xserve (Đầu năm 2009)

Chuẩn bị trước khi nâng cấp:

USB có dung lượng từ 8GB trở lên.

Cập nhật tệp Mac OS EL Capitan

Đăng kí Hiển thị cac file bị ẩn

Tạo USB cài đặt

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSNhấp vào kính lúp ở trên. Nhập Tiện ích ổ đĩa> Mở ứng dụng

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSBạn thao tác như trong hình (chọn usb của bạn)> Erase

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSChọn Xóa

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSĐi tới Trình tìm kiếm> Ứng dụng> Chọn Nhấp chuột trái vào tệp Cài đặt OS X Capitan> Hiển thị nội dung gói

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSĐi tới thư mục Contens> SharedSupport> InstallESD.dmg> nhấp chuột phải> Mở bằng> DiskImage Mounter

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSSau đó, bạn mở ứng dụng Show Hidden Files và chọn Show Special Files

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSSau đó bạn mở thư mục Install ESD vừa mount> Nhấp chuột phải vào BaseSystem .dmg> Openwith> Disk Mounter

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSMở Disk Untility> Nhấp chuột phải vào Untitled> Đặt làm đích> Chọn BaseSystem.dmg> Khôi phục

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSChọn Khôi phục

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSChọn Xóa

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSSau khi đặt lại xong, hãy mở ổ usb đã khôi phục và chuyển đến thư mục Hệ thống> Cài đặt> nhấp chuột phải và chọn Tốc độ> Chuyển vào Thùng rác

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSSau đó bạn mở ổ Install ESD> Copy thư mục Packages vào thư mục vừa xóa file Packages là bạn đã hoàn thành việc tạo usb.

Cài đặt trước

Kết nối USB chứa trình cài đặt và khởi động lại máy tính trong khi giữ phím Option (alt) để chọn ổ đĩa khởi động.

Xem thêm  Báo cáo kết quả nội dung vận dụng kiến thức BDTX cá nhân 2018 – 2019

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OS

Chọn ổ đĩa Hệ thống Cơ sở OS X.

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSChọn Tiếp tục

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSChọn Tiện ích ổ đĩa

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSChọn phân vùng để cài đặt Mac OS

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSChọn Xóa

Hướng dẫn cài đặt Mac OS Capitan mới trên Mac OSChọn Install OS X để bắt đầu quá trình cài đặt.

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “Hướng dẫn cài mới Mac OS Capitan trên Mac OS❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “Hướng dẫn cài mới Mac OS Capitan trên Mac OS” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “Hướng dẫn cài mới Mac OS Capitan trên Mac OS [ ❤️️❤️️ ]”.

Bài viết về “Hướng dẫn cài mới Mac OS Capitan trên Mac OS” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-09-28 12:15:56. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Blog

TOP ứng dụng vẽ tranh và tô màu hay nhất trên điện thoại

Published

on

Trò chơi điện tử có rất nhiều thể loại phù hợp với nhu cầu của bất kỳ ai. Nhiều người nghĩ rằng chơi game là để chiến đấu, lập kế hoạch, chiến lược, v.v., nhưng không phải trò chơi nào cũng phải căng thẳng như vậy. Điều quan trọng nhất khi chơi game là niềm vui, như một cách thư giãn sau một ngày học tập, làm việc mệt mỏi.

Sáng tạo nghệ thuật là cách hoàn hảo để nhiều người thư giãn hoặc thể hiện bản thân. Không phải ai muốn sáng tạo nghệ thuật kỹ thuật số đều cần sử dụng máy tính bảng hoặc bút cảm ứng đắt tiền. Các trò chơi về hội họa, vẽ hoặc tô màu, là giải pháp hoàn hảo. Hãy cùng khám phá top ứng dụng tô màu hay nhất trên điện thoại dưới đây nhé.

TOP ứng dụng tô màu và vẽ tranh tốt nhất trên điện thoại của bạn

Sách tô màu công chúa

Đây là một trò chơi tô màu với các trang tô màu công chúa tuyệt vời dành cho các bé gái dễ thương. Trẻ em có thể bận rộn với những trang tô màu chứa đầy các bức vẽ của nàng tiên cá, công chúa, kỳ lân và nhiều điều kỳ diệu trong truyện cổ tích khác.

Ứng dụng không cần kết nối Internet nên các bậc phụ huynh có thể yên tâm cho con em mình chơi. Trong trò chơi này, mọi người có thể tạo ra bức tranh của riêng mình hoặc sử dụng 50 trang màu được thiết kế đặc biệt dành cho các bé gái, hầu hết được lấy từ những câu chuyện cổ tích nổi tiếng như Cô bé Lọ Lem, Người đẹp ngủ trong rừng…

Xem thêm  Hướng dẫn đặt phòng khách sạn trên Traveloka

Vẽ một cái gì đó

Trò chơi này rất tuyệt để tương tác với game thủ từ hầu hết mọi nơi một cách nhanh chóng và dễ dàng. Draw Something ra mắt vào năm 2012 và vẫn được ưa thích bởi bất kỳ ai muốn thử vẽ, ngay cả khi họ không phải là một nghệ sĩ chuyên nghiệp.

Trong Draw Something, người chơi được nhắc về một từ hoặc cụm từ và phải vẽ trên điện thoại. Sau đó gửi bức vẽ cho người chơi thứ hai đoán xem bức vẽ đó là gì và ngược lại.

Vẽ theo số

Trò chơi này hoàn toàn miễn phí và mọi người có thể thưởng thức những bức vẽ tuyệt vời của anh ấy. Ứng dụng cho phép khám phá nhiều trang màu theo chủ đề bao gồm hoa, động vật, ngày lễ và hơn thế nữa. Với trò chơi này, việc tô màu trở nên rất dễ dàng vì tất cả các vùng màu vẽ đều được đánh dấu bằng số.

Tô màu

Ứng dụng cho phép khám phá nhiều trang màu với nhiều chủ đề khác nhau, thỏa mãn sở thích của bất kỳ ai. Mọi người cũng được phép vẽ và chia sẻ tác phẩm tô màu yêu thích của họ với gia đình và bạn bè.

Tô màu & Học tập

Trò chơi Orange studio tạo ra một trò chơi tô màu vừa mang tính giáo dục vừa vui nhộn, một cách tốt để học hỏi và sáng tạo. Đây là một trò chơi tô màu thực tế và có hơn 250 trang nội dung giáo dục dành cho mọi lứa tuổi. Trò chơi này có chế độ để người dùng tự do vẽ và tô màu theo trí tưởng tượng của mình. Nó giống như thao tác trên giấy với các công cụ khác nhau.

Xem thêm  Danh sách TOP 5 các anime isekai hay nhất ra mắt trong tháng 1 năm 2022!

Rút ra để sống

Trong Drawn To Life, người chơi lần đầu tiên vẽ anh hùng của mình. Trong quá trình chơi, các yếu tố khác nhau trong trò chơi như vũ khí và phương tiện cũng cần được vẽ bởi người chơi. Trải nghiệm chơi được cá nhân hóa trong Drawn To Life đã được phổ biến rộng rãi.

Chicory: Một câu chuyện đầy màu sắc

Trong trò chơi phiêu lưu 2D này, mọi người sẽ đóng vai một nhân vật chó trong một thế giới chủ yếu là đen và trắng. Phong cách nghệ thuật giống như một cuốn sách tô màu trống và nhiệm vụ của người chơi là tô màu cho mọi thứ xung quanh.

Trò chơi có nhiều nhân vật động vật dễ thương để gặp gỡ và giao lưu. Nghệ thuật vẽ tranh sẽ giúp giải quyết các câu đố và diễn biến cốt truyện. Chicory: A Colorful Tale không chỉ khuyến khích sự sáng tạo thông qua nghệ thuật, mà còn có một câu chuyện thú vị và các nhân vật thu hút sự quan tâm.

Như vậy, trong nội dung bài viết trên đây, DaiLy Wiki đã cập nhật cho bạn thông tin về “TOP ứng dụng vẽ tranh và tô màu hay nhất trên điện thoại❤️️”. Hy vọng thông qua những gì bài viết “TOP ứng dụng vẽ tranh và tô màu hay nhất trên điện thoại” đã chia sẻ có thể giúp bạn đọc thêm nhiều thông tin về “TOP ứng dụng vẽ tranh và tô màu hay nhất trên điện thoại [ ❤️️❤️️ ]”.

Xem thêm  Stt chào tháng 12 yêu thương hay, hình ảnh tháng 12 đẹp

Bài viết về “TOP ứng dụng vẽ tranh và tô màu hay nhất trên điện thoại” được sưu tầm và đăng bởi admin DaiLy Wiki vào ngày 2022-09-28 12:14:40. Cảm ơn bạn đã đọc bài tại Dailywiki.org

Rate this post
Continue Reading

Trending